fbpx

Ainutlaatuiset pikkujoulut Kauppi Sports Centerissä

Kauppi Sports Center fatbike

Kauppi Sports Center

Suomen monipuolisin hyvinvointikeskus Tampereella Kaupin urheilupuiston kupeessa.

Unohdumattomat pikkujoulut Kauppi Sports Centerissä

Tervetuloa Kauppi Sports Centeriin, Tampereen johtavaan hyvinvointi – ja tapahtumien keskukseen, jossa järjestätte unohtumattomat pikkujoulut! Meidän ainutlaatuinen ja monipuolinen tilamme tarjoavat täydellisen ympäristön juhlille, olipa kyseessä pieni varaus ystäväporukan kanssa tai suurempi kokonaisuus yrityksenne henkilökunnalle. Lue lisää ja innostu siitä, kuinka voimme auttaa teitä luomaan ikimuistoiset ja viihtyisät pikkujoulutapahtumat.

Upea tapahtumapaikka

Kauppi Sports Center sijaitsee upealla paikalla Kaupin urheilupuiston kupeessa. Luonnonläheinen ympäristömme ja aito urheiluhenki luovat ainutlaatuisen tunnelman juhlillenne. Järjestäisitte sitten konsertin, gaalan, yritystapaamisen tai rentouttavat pikkujoulut, meillä on tarjota sopivat tilat kaikkiin tarpeisiinne.

Voitte valita monista eri tiloistamme, jotka kaikki tarjoavat upeat puitteet juhlallenne. Olipa kyseessä sitten moderni kokoushuone, viihtyisä ravintolasali tai tilava ulkoalue, voimme räätälöidä tilat teidän tilaisuuden luonteen mukaan.

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Painonnosto, juoksusuora ja tatami osittain pois käytöstä 1-2.9.2023 Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi Sports...

lue lisää
Liikuntaleirit 2023

Liikuntaleirit 2023

KOKO VIIKKO MONIPUOLISIA AKTIVITEETTEJA Kiipeilemme ja seikkailemme, hypimme trampoliineilla, temppuilemme ja harjoittelemme uusia taitoja taitoharjoittelutilassa,...

lue lisää