fbpx

AMAZING RACE

LIIKUNTASEIKKAILU YRITYSTEN HENKILÖSTÖLLE

LIIKUNTASEIKKAILU TYÖYHTEISÖILLE

Amazing Race on liikuntaseikkailu, jonka tavoitteena on löytää annettujen tehtävien avulla maali ja selviytyä sinne ensimmäisenä. Joukkueet kohtaavat lähiympäristöön sijoitettuja tiimitehtäviä, älytehtäviä ja liikunnallisia haasteita sekä kannustavat joukkueen jäseniä yksilötehtävissä.

Amazing Race on saavuttanut suuren suosion monipuolisuutensa, ainutlaatuisuutensa sekä kekseliäisyytensä vuoksi. Tehtävät sijoittuvat Kauppi Sports Centerin monipuolisiin sisätiloihin ja lähiympäristöön.

Amazing Race tiimiyttää työyhteisöä ja nostattaa ryhmähenkeä aivan uudella tavalla – onko sinun joukkueesi valmis?

KOE ELÄMYKSELLINEN LIIKUNTASEIKKAILU

Amazing Race voidaan toteuttaa valmiiksi suunnitellulla paketilla joka sisältää suosituimmat kausiaktiviteetit tai seikkailu voidaan koostaa asiakkaan valitsemista aktiviteeteista ja tehtävistä.

Kaikista aktiviteeteista suoriutuu peruskunnolla ja heittäytyvällä asenteella. Tärkeintä on yhdessä olo ja positiivinen mieli.

VIETÄ MAHTAVA SEIKKAILULLINEN TIIMIPÄIVÄ

Amazing Race on mitä mahtavin tapa tiimiyttää uusia ja vanhoja työntekijöitä ja erilaisia ryhmiä.

Monipuolinen aktiviteettivalikoima sisä- ja ulkotiloissa takaa onnistuneen tapahtuman koko porukalle. Voitte yhdistä Amazing Race tapahtumapäivään myös esimerkiksi henkilöstön koulutustilaisuuden, johon löytyy erinomaiset tilat Kauppi Sports Centeristä. Aktiivinen päivä on mukava päättää tyylikkäissä saunakabineteissa.

Tilaa maittavat tarjoilut Ravintola Kaupista koko päiväksi. 

VARAA LIIKUNTASEIKKAILU YRITYKSEN TAI YHTEISÖN HENKILÖSTÖLLE

Alla olevalla lomakkeella aktiviteetti vaihtoehtoja yrityksesi omaan Amazing Race -liikuntaseikkailuun. Voit ehdottaa myös omaa aktiviteettia.

Amazing Race tarjouspyyntö

Valitse ryhmällesi sopiva taso liikuntaseikkailuun

Valitse ruokailut

8 + 7 =