fbpx

Haluatko elämykselliset pikkujoulut? Kokeile Kauppi Sports Centerin tarjoamaa liikunnallista aktiviteettia

Kauppi Sports Center fatbike

Kauppi Sports Center

Suomen monipuolisin hyvinvointikeskus Tampereella Kaupin urheilupuiston kupeessa.

Kauppi Sports Center – Hyvinvointia ja tapahtumia Tampereella

Kauppi Sports Center on hyvinvoinnin ja tapahtumien keskus, joka sijaitsee Tampereella Kaupin urheilupuiston kupeessa. Tarjoamme monipuolisen valikoiman liikunta- ja hyvinvointipalveluita upeiden luonnonläheisten ympäristöjen keskellä. Olemme täyden palvelun keskus, jossa voit nauttia liikunnasta, kokouksista, tapahtumista, ravintolapalveluista ja paljon muusta.

Monipuoliset liikuntapalvelut

Kauppi Sports Center tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman liikuntapalveluita. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut kuntoilija, meiltä löydät varmasti sopivan aktiviteetin. Tahdomme kannustaa ihmisiä liikkumaan ja huolehtimaan hyvinvoinnistaan, joten tarjoamme mm. ryhmäliikuntatunteja, kuntosalipalveluita, pyörä- ja suksivuokrausta, trampoliinipuiston, kiipeilyä ja boulderointia  ja seikkailupuiston.

Tunneillamme voit kokea hauskoja ja energisiä liikuntahetkiä ystävien tai työtovereiden kanssa. Voit valita monipuolisesta ohjelmastamme itsellesi sopivan lajin. Ohjaajamme ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka järjestävät teille elämyksellisen aktiviteetin ja nauttimaan aidosta liikunnan ilosta.

Upeat tilat tapahtumiin ja kokouksiin

Kauppi Sports Centerin upeat tilat tarjoavat täydellisen ympäristön erilaisten tapahtumien ja kokousten järjestämiseen. Olitpa sitten järjestämässä yrityksen pikkujouluja, syntymäpäiväjuhlia tai yrityskokousta, meillä on tila juuri sinulle. Tarjoamme myös ammattitaitoisen henkilökunnan, joka auttaa suunnittelussa ja toteutuksessa, jotta tapahtumasi olisi ikimuistoinen.

Tilamme ovat modernit, viihtyisät ja monikäyttöiset. Voimme räätälöidä tilan juuri haluamallasi tavalla, ja me autamme sinua toteuttamaan vision. Olipa kyse sitten yritystilaisuudesta tai perhejuhlasta, tarjoamme mahdollisuuden tanssia ja nauttia hyvästä seurasta upeassa ympäristössä.

Ravintolapalvelut saman katon alla

Kauppi Sports Centerissä tarjoamme myös laadukkaat ravintolapalvelut, jotta voit nauttia herkullisista aterioista ja virkistävistä juomista vierailusi aikana. Ravintolamme valikoimasta löydät terveellisiä vaihtoehtoja sekä herkkuja, jotka ansaitset rentoutuaksesi liikunnan jälkeen. Henkilökuntamme suunnittelee teille menun toiveidenne mukaan.

Lääkärikeskus ja toimitilat yrityksille ja yhteisöille

Kauppi Sports Centerissä sijaitsee myös lääkärikeskus, joka tarjoaa laadukkaita terveyspalveluita. Terveystarkastukset, lääkärikäynnit ja erikoislääkärin palvelut ovat helposti saatavilla sijaintimme ansiosta. Huolehdimme siitä, että voit pitää terveydestäsi huolta kätevästi kattavien palveluidemme avulla.

Lisäksi tarjoamme toimitiloja yrityksille ja yhteisöille. Jos etsit tiloja yrityksellesi, meillä on tarjolla moderneja ja monipuolisia tiloja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin. Olipa kyseessä työpaja, kokous tai toimistotila, me autamme sinua löytämään sopivimman tilan tarpeidesi mukaan.

Tervetuloa Kauppi Sports Centeriin – Tampereen monipuoliseen hyvinvoinnin ja tapahtumien keskukseen!

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Painonnosto, juoksusuora ja tatami osittain pois käytöstä 1-2.9.2023 Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi Sports...

lue lisää
Liikuntaleirit 2023

Liikuntaleirit 2023

KOKO VIIKKO MONIPUOLISIA AKTIVITEETTEJA Kiipeilemme ja seikkailemme, hypimme trampoliineilla, temppuilemme ja harjoittelemme uusia taitoja taitoharjoittelutilassa,...

lue lisää