fbpx

Hyvinvointia ja juhlatunnelmaa – Pikkujouluaktiviteetit Kauppi Sports Centerissä

Kauppi Sports Center fatbike

Kauppi Sports Center

Suomen monipuolisin hyvinvointikeskus Tampereella Kaupin urheilupuiston kupeessa.

Kauppi Sports Center tarjoaa monipuolisia pikkujouluaktiviteetteja

Kauppi Sports Center on johtava liikunnan, hyvinvoinnin ja tapahtumien kampus Tampereella, Suomessa. Liikuntakeskuksemme tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita palveluita urheilijoille, kuntoharrastajille sekä henkilöille, jotka tavoittelevat terveellistä ja aktiivista elämäntapaa. Joulun aika lähestyy ja me Kauppi Sports Centerissä haluamme tarjota ikimuistoisia pikkujouluaktiviteetteja asiakkaillemme.

Ihanaa liikuntaa ja rentoutumista pikkujouluihin

Pikkujoulukausi on täynnä iloista juhlatunnelmaa ja yhdessäolon riemua. Kauppi Sports Centerissä haluamme tuoda hyvinvoinnin ja juhlatunnelman yhdistelmän asiakkaillemme tarjoamalla monipuolisia aktiviteetteja pikkujouluihin. Liikunta on loistava tapa viettää aikaa yhdessä ja samalla huolehtia omasta hyvinvoinnista. Tarjoamme erilaisia ryhmäliikuntatunteja, kuten laitepilatesta, joogaa ja kehonhuoltoa, jotka sopivat kaikenkuntoisille ja -tasoisille henkilöille.

Pikkujouluihin voi myös liittää saunailtaa. Voitte nauttia liikuntakeskuksemme upeista tiloista ja saunoista yhdessä ystävienne kanssa, ja samalla virkistää kehoa ja mieltä.

Ravintolapalvelut pikkujouluihin

Pikkujoulujen jatkoilla on mukava rentoutua ja nauttia hyvästä ruoasta ystävien kesken. Kauppi Sports Centerissä meillä on oma ravintola, joka tarjoaa herkullista ja terveellistä ruokaa. Voimme järjestää pikkujoulubuffetin teille tilaisuuteenne. Tarjoamme vaihtoehtoja erilaisille ruokavalioille ja pyrimme käyttämään suomalaisia raaka-aineita.

Varaa pikkujouluaktiivisuudet Kauppi Sports Centeristä

Kauppi Sports Centerissä haluamme tehdä pikkujouluistasi ikimuistoiset. Tarjoamme monipuolisia aktiviteetteja, rentoutumispalveluita ja herkullista ruokaa niin, että voitte nauttia juhlista täysillä. Varaa pikkujouluaktiivisuudet ajoissa ja varmista, että saatte haluamanne ajankohdan ja palvelut. Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai käymällä paikan päällä. Tervetuloa juhlistamaan pikkujouluja Kauppi Sports Centeriin!

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Painonnosto, juoksusuora ja tatami osittain pois käytöstä 1-2.9.2023 Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi Sports...

lue lisää
Liikuntaleirit 2023

Liikuntaleirit 2023

KOKO VIIKKO MONIPUOLISIA AKTIVITEETTEJA Kiipeilemme ja seikkailemme, hypimme trampoliineilla, temppuilemme ja harjoittelemme uusia taitoja taitoharjoittelutilassa,...

lue lisää