fbpx

Inspiraatiota pikkujoulujen järjestämiseen Kauppi Sports Centeristä

Kauppi Sports Center fatbike

Kauppi Sports Center

Suomen monipuolisin hyvinvointikeskus Tampereella Kaupin urheilupuiston kupeessa.

Kauppi Sports Centerin tilat ovat täydellisiä pikkujouluihin

Joulu lähestyy ja pikkujoulujen suunnittelu on täydessä vauhdissa. Kauppi Sports Center tarjoaa täydellisen paikan järjestää ikimuistoiset pikkujoulut Tampereella. Keskuksen upeat tilat, monipuoliset palvelut ja luonnonläheinen ympäristö luovat juhlista unohtumattomat.

Tyylikkäät tilat

Kauppi Sports Centerin tilat ovat modernit, tyylikkäät ja monipuoliset. Voitte valita juhlapaikaksi esimerkiksi upean kokoustilan, jossa on tarvittavat tekniset varusteet. Tämä tila soveltuu mainiosti esimerkiksi yrityksenne pikkujoulujen järjestämiseen.

Lisäksi voitte valita tiloista juuri teidän tarpeisiinne sopivan vaihtoehdon. Tarjoamme pienempiä tiloja, jotka sopivat intiimimpiin tilaisuuksiin sekä suurempia tiloja, joissa voitte tanssia ja pitää hauskaa ystävienne kanssa. Jokainen tila on tyylikkäästi sisustettu ja luotu tarjoamaan viihtyisät puitteet juhlien järjestämiseen.

Monipuoliset palvelut

Kauppi Sports Center tarjoaa pikkujouluihin monipuoliset palvelut, jotka tekevät juhlistanne täydelliset. Voitte valita valmiin juhlapaketin, johon sisältyy esimerkiksi monipuolinen ruokatarjoilu ja juomat. Ravintolamme ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii siitä, että tarjottavat herkut maistuvat juhlavieraille.

Haluatteko järjestää hieman erilaiset pikkujoulut? Saatte meiltä myös tarvittavat liikuntapalvelut. Voitte esimerkiksi järjestää juhlien aluksi liikunnallisen aktiviteetin, kuten joogatunnin tai kiipeilyä. Tervetuloa kysymään tarkemmin, miten voimme räätälöidä pikkujoulut juuri teidän toiveidenne mukaisiksi.

Kauppi Sports Center – täydellinen paikka pikkujouluihin

Kauppi Sports Centerin tilat ja palvelut tekevät pikkujouluistanne ikimuistoiset. Keskuksen modernit tilat ja luonnonläheinen ympäristö tarjoavat täydelliset puitteet juhlien järjestämiseen. Henkilökuntamme auttaa teitä mielellään juhlien suunnittelussa ja toteutuksessa, jotta pikkujoulunne olisivat juuri sellaiset kuin olette toivoneet.

Tervetuloa viettämään unohtumattomia pikkujouluja Kauppi Sports Centeriin!

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Painonnosto, juoksusuora ja tatami osittain pois käytöstä 1-2.9.2023 Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi Sports...

lue lisää
Liikuntaleirit 2023

Liikuntaleirit 2023

KOKO VIIKKO MONIPUOLISIA AKTIVITEETTEJA Kiipeilemme ja seikkailemme, hypimme trampoliineilla, temppuilemme ja harjoittelemme uusia taitoja taitoharjoittelutilassa,...

lue lisää