fbpx

Kauppi Sports Center – Seikkailupuiston tarjoamat aktiviteetit ja elämykset

Kauppi Sports Center fatbike

Kauppi Sports Center

Suomen monipuolisin hyvinvointikeskus Tampereella Kaupin urheilupuiston kupeessa.

Kauppi Sports Center – Mahtavia aktiviteetteja ja unohtumattomia elämyksiä seikkailupuistossa

Tervetuloa Kauppi Sports Centeriin – Suomen johtavaan hyvinvointikeskukseen Tampereella! Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka tyydyttävät erilaisten urheilijoiden, kuntoharrastajien ja aktiivista elämäntapaa kaipaavien yksilöiden tarpeet ja mielenkiinnon kohteet. Yksi suosituimmista ja jännittävimmistä aktiviteeteistamme keskuksen sisällä on seikkailupuisto, joka tarjoaa unohtumattomia elämyksiä kaiken ikäisille.

Seikkailupuiston monipuoliset aktiviteetit

Kauppi Sports Centerin seikkailupuistossa on lukuisia aktiviteetteja, jotka tarjoavat jännitystä ja adrenaliinia kaipaaville unohtumattomia kokemuksia. Voit testata rohkeuttasi köysiradoilla ja tasapainoilla katon rajassa, ylittää haasteellisia esteitä ja suorittaa erilaisia tehtäviä.

Seikkailupuistomme on suunniteltu niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin seikkailijoille. Jokainen voi löytää mieleisensä aktiviteetin, oli sitten kiipeilyn mestari tai ensikertalainen. Asiantuntevat ohjaajamme opastavat sinua turvallisuuteen liittyvissä asioissa ja tarjoavat tarvittaessa tukea ja apua.

Elämyksiä koko perheelle

Kauppi Sports Centerin seikkailupuisto on täydellinen pitää hauskaa perheen kesken. Tarjoamme aktiviteetteja kaikenikäisille – lapsille, nuorille ja aikuisille. Lapset voivat tutkia helpompia reittejä seikkailupuistoa, jossa he pääsevät kiipeilemään turvallisesti omalla tasollaan. Nuoret ja aikuiset voivat kokea adrenaliinipiikkejä seikkailupuiston haastavammilla radoilla ja tehtävillä.

Seikkailupuistossamme on myös mahdollisuus viettää syntymäpäiviä tai järjestää muita tapahtumia. Järjestämme ryhmille erilaisia paketteja, jotka sisältävät seikkailupuiston aktiviteetteja sekä mahdollisuuden nauttia herkullisista tarjoiluista keskuksen ravintolassa. Takaamme ikimuistoisen tapahtuman ja hyvää mieltä kaikille osallistujille.

Tule ja koe seikkailun jännitys!

Kauppi Sports Centerin seikkailupuisto on täydellinen paikka niille, jotka haluavat kokea jännitystä, haasteita ja unohtumattomia elämyksiä. Olitpa sitten seikkailunhaluinen aikuinen tai innokas lapsi, meillä on tarjolla aktiviteetteja juuri sinulle. Tule tutustumaan seikkailupuistoomme ja anna adrenaliinin viedä mennessään!

Me Kauppi Sports Centerissä olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen palvelun ja unohtumattomia kokemuksia. Huolehdimme turvallisuudestasi, tarjoamme laadukkaat välineet ja ammattitaitoiset ohjaajat. Tervetuloa seikkailuun Kauppi Sport Centeriin!

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Painonnosto, juoksusuora ja tatami osittain pois käytöstä 1-2.9.2023 Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi Sports...

lue lisää
Liikuntaleirit 2023

Liikuntaleirit 2023

KOKO VIIKKO MONIPUOLISIA AKTIVITEETTEJA Kiipeilemme ja seikkailemme, hypimme trampoliineilla, temppuilemme ja harjoittelemme uusia taitoja taitoharjoittelutilassa,...

lue lisää