fbpx

Kauppi Sports Centerin ravintolassa saat energiaa treeneihin

Kauppi Sports Center fatbike

Kauppi Sports Center

Suomen monipuolisin hyvinvointikeskus Tampereella Kaupin urheilupuiston kupeessa.

Kauppi Sports Centerin ravintolasta energiaa treeneihin

Kauppi Sports Centerin ravintola on loistava paikka tankata energiaa ennen treenejä tai niiden jälkeen. Tarjoamme laadukasta ja terveellistä ruokaa, joka sopii kaikille. Ravintolamme toimii osana Kauppi Sports Centerin laajaa valikoimaa hyvinvointipalveluja, ja tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kaikki tarvittavat elementit kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Ruokalistalla vaihtoehtoja kaikkiin makuihin

Ravintolamme tarjoaa monipuolisen ruokalistan, josta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Olipa suosikkisi sitten raikas salaatti, täyttävä pasta-annos tai herkullinen pizza, meiltä löydät taatusti sopivia vaihtoehtoja. Käytämme ruoanvalmistuksessa ainoastaan laadukkaita raaka-aineita, joten voit nauttia annoksestasi täysin huoletta.

Terveellistä ja ravitsevaa ruokaa

Ymmärrämme, kuinka tärkeää terveellinen ja ravitseva ruoka on treenejä tukevan elämäntavan kannalta. Siksi ravintolassamme panostamme terveellisten ja ravinteikkaiden aterioiden tarjoamiseen. Tarjolla on esimerkiksi erityisiä proteiiniruokia, joilla voit täydentää lihasmassaasi ja edistää palautumista.

Palvelumme ovat saatavilla kaikille Kauppi Sports Centerin asiakkaille. Olitpa sitten ammattiurheilija, kuntosalin ahkera kävijä tai vasta-alkaja, meiltä löydät sopivan vaihtoehdon. Ravintolassamme voit nauttia herkullisen aterian yhdessä ystävien tai perheen kanssa, tai napata mukaasi ravitsevan välipalan kiireisen päivän keskellä.

Olet lämpimästi tervetullut Kauppi Sports Centerin ravintolaan. Tule tutustumaan tarjontaamme ja nauttimaan herkullisesta ruoasta, joka antaa potkua treeneihisi. Toivotamme sinulle energisiä ja innostavia treenihetkiä!

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Painonnosto, juoksusuora ja tatami osittain pois käytöstä 1-2.9.2023 Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi Sports...

lue lisää
Liikuntaleirit 2023

Liikuntaleirit 2023

KOKO VIIKKO MONIPUOLISIA AKTIVITEETTEJA Kiipeilemme ja seikkailemme, hypimme trampoliineilla, temppuilemme ja harjoittelemme uusia taitoja taitoharjoittelutilassa,...

lue lisää