fbpx

Kauppi Sports Center tarjoaa pikkujouluihin monipuolisia tiloja ja palveluita

Kauppi Sports Center fatbike

Kauppi Sports Center

Suomen monipuolisin hyvinvointikeskus Tampereella Kaupin urheilupuiston kupeessa.

Kauppi Sports Center: Monipuoliset tilat ja palvelut täydellisten pikkujoulujen järjestämiseen

Tervetuloa Kauppi Sports Centeriin – Tampereen Kaupin urheilupuiston kupeessa sijaitsevaan hyvinvoinnin ja tapahtumien keskukseen! Tarjoamme täydelliset tilat ja monipuoliset palvelut pikkujoulujen järjestämiseen. Keskuksen ainutlaatuinen liikunnallinen ja luonnonläheinen ympäristö luo ihanteelliset puitteet unohtumattoman juhlan viettoon. Olipa kyseessä yrityksen pikkujoulut tai yksityistilaisuus, meillä on tarjolla juuri teille sopivat tilat ja aktiviteetit.

Tilat jokaiseen tarpeeseen

Kauppi Sports Centerin tarjoamat juhlatilat soveltuvat niin pienille kuin suurillekin seurueille. Meiltä löytyy laaja valikoima eri kokoisia ja tunnelmallisia tiloja, joista voitte valita juuri teille sopivimman vaihtoehdon. Oli kyseessä sitten intiimi illallinen ystävien kesken tai suurempi yritystapahtuma, meillä on ratkaisu juuri teidän tarpeisiinne.

Voitte valita perinteisen juhlasalin, jossa on tilaa tanssille ja esiintymisille, tai vaihtoehtoisesti voitte järjestää tapahtuman modernisti sisustetuissa saunakabineteissa. Tarjoamme myös tilavat aulatilat, joihin voitte kutsua vieraitanne vastaanoton yhteyteen tai järjestää pienimuotoisen cocktailtilaisuuden. Tilojemme joustava tilanjako mahdollistaa erilaisten ohjelmanumeroiden järjestämisen ja tilan muokkaamisen täysin omien toiveidenne mukaiseksi.

Pikkujoulupalvelut ammattitaidolla

Kauppi Sports Centerin koko henkilökunta on sitoutunut tarjoamaan teille pikkujouluista parhaan mahdollisen kokemuksen. Ravintolapalvelumme varmistavat, että juhlavieraiden makuhermoja hemmotellaan laadukkailla herkuilla ja maukkailla juomilla. Ravintolamme tarjoaa erilaisia juhlapaketointeja, joista voitte valita teille sopivimman vaihtoehdon. Menut räätälöidään toiveidenne mukaisesti ja huomioimme erityisruokavaliot. Ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa palvelun sujuvuuden ja huolehtii, että juhlavieraanne nauttivat täysin rinnoin illasta.

Vaadittepa sitten liikunnallista ohjelmaa, esiintyjiä tai musiikkia, meidän tiimimme auttaa teitä luomaan täydelliset juhlat. Tarjoamme erilaisia aktiviteetteja ja ohjelmanumeroita, jotka virkistävät juhlanne tunnelmaa. Voitte esimerkiksi järjestää peliturnauksen tai osallistua yhteiseen liikuntahetkeen. Meillä on myös mahdollisuus varata erilaisia viihdyttäviä esityksiä ja artisteja, jotka tekevät juhlastanne ikimuistoisen. Yhteistyökumppaniemme kautta voimme järjestää myös esiintyjien varaamisen ja tarvittavan tekniikan toteutuksen.

Tutustukaa tarkemmin tarjoamiimme tiloihin ja palveluihimme verkkosivuillamme. Haluamme tarjota teille täydelliset pikkujoulut, joista puhutaan vielä pitkään. Ota yhteyttä meihin, niin suunnitellaan yhdessä unohtumattomat juhlat Kauppi Sports Centerissä!

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Painonnosto, juoksusuora ja tatami osittain pois käytöstä 1-2.9.2023 Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi Sports...

lue lisää
Liikuntaleirit 2023

Liikuntaleirit 2023

KOKO VIIKKO MONIPUOLISIA AKTIVITEETTEJA Kiipeilemme ja seikkailemme, hypimme trampoliineilla, temppuilemme ja harjoittelemme uusia taitoja taitoharjoittelutilassa,...

lue lisää