fbpx

Kauppi Sports Centerin pikkujoulupalvelut: Valitse juhlaasi sopiva paketti

Kauppi Sports Center fatbike

Kauppi Sports Center

Suomen monipuolisin hyvinvointikeskus Tampereella Kaupin urheilupuiston kupeessa.

Monipuoliset pikkujoulupalvelut

Tervetuloa Kauppi Sports Centeriin, Tampereella sijaitsevaan liikuntakeskukseen. Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia palveluita niin urheilijoille, kuntoilun ystäville kuin terveellistä ja aktiivista elämäntapaa tavoitteleville henkilöille. Joulun lähestyessä haluamme tarjota loistavia vaihtoehtoja pikkujoulujen järjestämiseen. Valitse joulujuhlaasi sopiva paketti meiltä, ja tarjoa työporukallesi tai ystävillesi unohtumaton juhlaelämys.

Perinteinen jouluherkuttelu vai aktiivinen hauskanpito?

Kauppi Sports Center tarjoaa monipuolisia pikkujoulupalveluita, joiden joukosta löydät varmasti juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Jos tykkäät perinteisestä jouluherkuttelusta, voimme järjestää sinulle herkullisen jouluillallisen tiloissamme. Ravintolamme kattava jouluinen menu päivittyy sesongin mukaan tarjoten makuelämyksiä jokaiseen makuun.

Mikäli etsit jotain hieman erilaista ja aktiivisempaa, meiltä löytyy myös monia liikunnallisia aktiviteetteja ja ohjelmanumeroita pikkujouluihin. Voitte esimerkiksi viettää hauskan iltapäivän kokeilemalla erilaisia palloilulajeja, kuten jalkapalloa tai sulkapalloa, tai osallistua yhdessä järjestettävään kuntotapahtumaan. Asiantuntevat ohjaajamme auttavat mielellään suunnittelemaan juuri teidän toiveidenne mukaisen ohjelman.

Juhlatunnelmaa joulun keskellä

Kauppi Sports Centerin tilat tarjoavat upeat puitteet pikkujoulujen järjestämiseen. Meillä voit valita juhlillesi sopivan tilan aina pienistä intiimeistä tiloista suurempiin juhlasaleihin ja saunakabinetteihin. Tilat muokkaantuvat juhlien luonteen mukaan.

Voit myös valita palvelupakettiimme esiintyjiä tai DJ:n, jotka varmistavat viihtyvyyden ja juhlatunnelman ylläpidon. Tarvittaessa autamme myös ruoka- ja juomatarjoilun järjestelyissä, jotta voitte keskittyä täysin juhlimiseen ja hauskanpitoon. Me uskomme, että joulun aika on ihmisille tärkeää aikaa, ja haluamme varmistaa, että juhlapyhän tunnelma välittyy juhlistasi.

Luo unohtumattomat pikkujoulumuistot yhdessä Kauppi Sports Centerin kanssa. Ota yhteyttä, niin autamme sinua valitsemaan juuri teidän joulujuhlaanne sopivan paketin.

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Painonnosto, juoksusuora ja tatami osittain pois käytöstä 1-2.9.2023 Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi Sports...

lue lisää
Liikuntaleirit 2023

Liikuntaleirit 2023

KOKO VIIKKO MONIPUOLISIA AKTIVITEETTEJA Kiipeilemme ja seikkailemme, hypimme trampoliineilla, temppuilemme ja harjoittelemme uusia taitoja taitoharjoittelutilassa,...

lue lisää