fbpx

Kauppi Sports Centerin vinkit pikkujoulujen järjestämiseen

Kauppi Sports Center fatbike

Kauppi Sports Center

Suomen monipuolisin hyvinvointikeskus Tampereella Kaupin urheilupuiston kupeessa.

Kauppi Sports Centerin vinkit pikkujoulujen järjestämiseen

Liikuntakeskus Kauppi Sports Center Tampereella tarjoaa laajan valikoiman huippupalveluita, jotka vastaavat kuntoilun ystävien, urheilijoiden sekä aktiivisen elämäntyylin tavoittelijoiden monipuolisiin tarpeisiin. Joulukuu lähestyy ja pikkujoulukauden suunnittelu on jo täydessä vauhdissa. Tässä artikkelissa jaamme vinkkejämme onnistuneen pikkujoulun järjestämiseen, jotta voitte juhlia kanssamme ikimuistoisen illan.

Sijainti ja tilat

Kauppi Sports Centerin viihtyisät ja monipuoliset tilat tarjoavat täydellisen puitteen pikkujoulujen vietolle. Olipa seurueenne pieni tai suuri, löydämme sopivan tilan tarpeisiinne. Tilamme soveltuvat niin yritysten työporukoille kuin ystäväporukoillekin. Olemme ylpeitä tiloistamme, jotka tarjoavat modernin ja rentouttavan ilmapiirin, jossa voitte nauttia unohtumattomista hetkistä kanssamme.

Liikuntakeskuksemme sijainti on myös erinomainen, sillä olemme hyvien liikenneyhteyksien varrella Tampereella. Tämä helpottaa vieraiden saapumista juhlapaikalle ja tekee illan suunnittelusta vaivatonta. Olemme valmiita auttamaan teitä tilojen valinnassa sekä tarjoamaan ammattitaitoista apua juhlien järjestelyissä.

Räätälöity ohjelma

Pikkujouluihin liittyy usein erilaisia aktiviteetteja, jotka tuovat lisäpotkua juhlan ilmapiiriin. Kauppi Sports Center tarjoaa kattavan valikoiman ohjelmavaihtoehtoja, jotka voidaan räätälöidä tarpeidenne mukaan. Voitte valita monipuolisista liikunnallisista aktiviteeteista, kuten trampoliini hyppelystä, seikkailusta seikkailupuistossa, kiipeilystä ja boulderoinnista, kuntosali treenistä ja ryhmäliikuntatunneista. Voimme myös järjestää erilaisia peli- ja kisailuhetkiä, kuten pallopeliturnauksia tai sulkapallo-otteluita. Voitte päättää aktiivisen päivän saunomisella ja herkuttelulla saunakabineteissamme.

Räätälöity ohjelma tarjoaa teille mahdollisuuden luoda juuri sellaisen pikkujoulun, josta unelmoitte. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään suunnittelussa ja varmistaa, että juhlat vastaavat odotuksianne. Tavoitteenamme on tarjota teille ikimuistoinen pikkujouluelämys, josta puhutaan vielä pitkään.

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Painonnosto, juoksusuora ja tatami osittain pois käytöstä 1-2.9.2023 Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi Sports...

lue lisää
Liikuntaleirit 2023

Liikuntaleirit 2023

KOKO VIIKKO MONIPUOLISIA AKTIVITEETTEJA Kiipeilemme ja seikkailemme, hypimme trampoliineilla, temppuilemme ja harjoittelemme uusia taitoja taitoharjoittelutilassa,...

lue lisää