fbpx

Kokoustilat ja herkulliset tarjoilut: Pikkujoulut Kauppi Sports Centerissä

Kauppi Sports Center fatbike

Kauppi Sports Center

Suomen monipuolisin hyvinvointikeskus Tampereella Kaupin urheilupuiston kupeessa.

Kokous- ja tapahtumatilat Kauppi Sports Centerissä

Kauppi Sports Center tarjoaa upeita kokous- ja tapahtumatiloja Tampereen Kaupin urheilupuiston läheisyydessä. Keskuksen monipuoliset tilat soveltuvat erinomaisesti erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen, olipa kyseessä sitten yrityksen kokous, työpaja tai vaikkapa pikkujoulut. Tilamme ovat muunneltavissa tarpeidenne mukaan, joten voit järjestää tilaisuuden juuri sellaisessa ympäristössä, joka tavoitteellenne parhaiten sopii.

Tiloissamme on moderni ja viihtyisä ilmapiiri, joka tarjoaa inspiroivan ympäristön luovaan työskentelyyn ja tehokkaisiin kokouksiin. Kokoustilamme on varusteltu nykyaikaisin teknologisin ratkaisuin, kuten videoscreenillä, dataprojektorilla ja langattomalla internetyhteydellä, jotta voitte järjestää sujuvan ja laadukkaan tilaisuuden.

Herkulliset tarjoilut pikkujouluihin

Pikkujoulut ovat yksi vuoden odotetuimmista juhlahetkistä, ja Kauppi Sports Center tarjoaa herkullisen ja monipuolisen tarjoilun, joka saa juhlatunnelman nousemaan kattoon. Olipa kyseessä sitten pieni kokous tai suurempi yritysjuhla, meillä on tarjolla vaihtoehtoja kaikkien makunystyröiden iloksi.

Ravintolapalvelumme tarjoavat laadukasta ja maukasta ruokaa, joka sopii niin perinteiseen pikkujoulumenyyhin kuin myös vaativampiinkin makumieltymyksiin. Voitte valita muun muassa erilaisista alkuruoka-, pääruoka- ja jälkiruokavaihtoehdoista tai rakentaa yhdessä ammattitaitoisen keittiömme kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden. Voitte myös valita juomalistaltamme laajan valikoiman erilaisia virvokkeita ja juomia, jotta juhlatilaan saadaan juuri luonteva tunnelma.

Kauppi Sports Center tarjoaa myös mahdollisuuden eheyttää työpäiväänne ja rentoutua ennen pikkujoulujen alkamista. Voitte osallistua yhdessä tiiminne kanssa johonkin monipuolisista liikuntapalveluistamme, kuten kuntosaliharjoitteluun tai vaikkapa ryhmäliikuntatunnille. Tällaiset aktiviteetit voivat luoda hyvää yhteishenkeä ja pitää huolen siitä, että kaikki pääsevät juhlatunnelmaan oikealla energiatasolla.

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Painonnosto, juoksusuora ja tatami osittain pois käytöstä 1-2.9.2023 Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi Sports...

lue lisää
Liikuntaleirit 2023

Liikuntaleirit 2023

KOKO VIIKKO MONIPUOLISIA AKTIVITEETTEJA Kiipeilemme ja seikkailemme, hypimme trampoliineilla, temppuilemme ja harjoittelemme uusia taitoja taitoharjoittelutilassa,...

lue lisää