fbpx

Kuusi vinkkiä onnistuneisiin pikkujouluihin Kauppi Sports Centerissä

Kauppi Sports Center fatbike

Kauppi Sports Center

Suomen monipuolisin hyvinvointikeskus Tampereella Kaupin urheilupuiston kupeessa.

Kuusi vinkkiä onnistuneisiin pikkujouluihin Kauppi Sports Centerissä

Tervetuloa Kauppi Sports Centerin sivustolle! Olemme hyvinvoinnin ja tapahtumien keskus Tampereella, aivan Kaupin urheilupuiston kupeessa. Tarjoamme monipuolisen kattauksen liikuntapalveluja, upeita kokous- ja tapahtumatiloja, ravintolapalvelut sekä muita palveluita yrityksille ja yhteisöille. Haluamme auttaa sinua järjestämän ikimuistoiset ja onnistuneet pikkujoulut, ja tässä artikkelissa jaamme sinulle kuusi vinkkiä, joilla teet pikkujouluistasi unohtumattomat.

1. Suunnittele liikunnallinen ohjelma

Kauppi Sports Centerin ainutlaatuinen ympäristö tarjoaa loistavat puitteet aktiiviselle pikkujoulupäivälle. Voitte aloittaa päivän esimerkiksi järjestämällä erilaisia liikuntakokeiluja, kuten ryhmäliikuntatunteja tai urheilukilpailuja. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia liikuntapalveluja, joten voimme räätälöidä ohjelman juuri teidän ryhmänne tarpeisiin. Liikunnallisen ohjelman avulla luotte rentoa ja energistä tunnelmaa pikkujoulupäivään.

Järjestämiemme liikuntapalveluiden lisäksi voitte tutustua myös Kaupin urheilupuiston upeisiin ulkoilumahdollisuuksiin. Talvella voitte esimerkiksi lähteä yhdessä hiihtoretkelle tai pyöräillä fatbikeilla. Liikunnallisen ohjelman avulla luotte uudenlaista iloa ja yhteisöllisyyttä pikkujouluihin.

2. Valitse sopiva tila ja sisustus

Onnistuneiden pikkujoulujen kannalta tärkeää on valita sopiva tila ja suunnitella viihtyisä sisustus. Kauppi Sports Centerissä meillä on tarjolla upeita kokous- ja tapahtumatiloja erilaisiin tarpeisiin. Voitte valita tilan, joka sopii juuri teidän pikkujoulujenne luonteeseen ja osallistujamäärään.

Tilojemme sisustus on moderni ja tyylikäs, mutta samalla lämminhenkinen. Haluamme luoda juuri teille sopivan tunnelman, jossa viihdytte ja nautitte pikkujouluista. Tarvittaessa voimme myös auttaa sisustuksen suunnittelussa ja toteutuksessa. Ammattitaitoiset ja ystävälliset henkilökuntamme ovat aina valmiita auttamaan teitä luomaan sopivan tilan pikkujouluillallisille tai yhteisiin aktiviteetteihin.

3. Ihanat herkut ja ravintolapalvelut

Pikkujoulujen yksi tärkeimmistä osista on herkullinen ruoka ja juoma. Kauppi Sports Centerin ravintolapalvelut tarjoavat monipuolisen valikoiman maukkaita vaihtoehtoja pikkujoulupöytään. Voitte valita haluamanne ruokailuvaihtoehdon, oli se sitten perinteinen jouluateria, runsas buffet tai jotain muuta erikoisempaa.

Ravintolamme ammattitaitoinen keittiötiimi on valmiina luomaan juuri teidän toiveidenne mukaisen kokonaisuuden. Tarjoamme myös erilaisia juomavaihtoehtoja, jotta voitte valita sopivan paketin pikkujoulumenuunne. Haluamme varmistaa, että herkullinen ruoka ja juoma ovat osa ikimuistoisia pikkujouluhetkiä Kauppi Sports Centerissä.

4. Järjestä ohjattua ohjelmaa ja viihdykettä

Pikkujoulujen aikana haluatte varmasti tarjota osallistujille myös viihdykettä ja ohjattua ohjelmaa. Kauppi Sports Centerissä voitte hyödyntää monipuolisia aktiviteetteja, kuten kiipeilyä tai seikkailupuistoa. Tarjoamme myös ohjelmapalveluita, kuten tanssiesityksiä tai bändin esiintymisen pikkujoulujen iloksi.

Voimme myös järjestää esimerkiksi karaokea tai DJ:tä, jotta voitte laulaa yhdessä ja tanssia. Haluamme varmistaa, että pikkujouluihinne kuuluu myös aktiivinen ja iloinen ohjelma. Henkilökuntamme auttaa mielellään ohjelman suunnittelussa ja toteutuksessa, jotta viihdytte ja nautitte tapahtumasta täysillä.

5. Hyvinvointipalvelut ja rentoutuminen

Pikkujoulujen ei tarvitse olla pelkkää juhlintaa, vaan voitte myös panostaa osallistujien hyvinvointiin ja rentoutumiseen. Kauppi Sports Center tarjoaa laajan valikoiman erilaisia hyvinvointipalveluita, kuten pilatesta, hierontaa sekä erilaisia rentoutumismahdollisuuksia.

Lisäksi voitte järjestää vaikkapa joogahetken tai mindfulness-harjoituksen pikkujoulujen ohjelmaan. Henkilökuntamme auttaa mielellään löytämään teille sopivat hyvinvointipalvelut ja luo rauhallisen ja rentouttavan ilmapiirin pikkujouluihinne. Panostamalla hyvinvointipalveluihin voitte tarjota osallistujille mahdollisuuden rentoutua ja virkistäytyä samalla, kun juhlistatte yhdessä.

6. Huolehdi turvallisesta paluusta

Pikkujoulujen päättyessä on tärkeää huolehtia turvallisesta paluusta kotiin. Kauppi Sports Centerin sijainti Tampereen Kaupissa mahdollistaa helpon liikkumisen ja hyvät kulkuyhteydet eri suuntiin. Voitte esimerkiksi varata yhteiskuljetuksen tai suositella osallistujille julkisen liikenteen käyttöä.

Olemme myös yhteistyössä paikallisten taksipalveluiden kanssa, joten voitte tarvittaessa hyödyntää heidän palveluitaan paluumatkalla. Turvallisen paluun varmistaminen on osa onnistuneita pikkujouluja, ja me autamme teitä mielellämme tässäkin asiassa.

Olemme varmoja siitä, että näillä kuudella vinkillä teette pikkujouluistanne unohtumattomat ja onnistuneet. Kauppi Sports Centerin ammattitaitoinen henkilökunta auttaa teitä mielellään pikkujoulujen järjestämisessä ja varmistaa, että juhlat sujuvat suunnitellusti. Ota yhteyttä meihin ja varaa aika pikkujoulujen suunnitteluun. Tervetuloa Kauppi Sports Centeriin juhlimaan!

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Painonnosto, juoksusuora ja tatami osittain pois käytöstä 1-2.9.2023 Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi Sports...

lue lisää
Liikuntaleirit 2023

Liikuntaleirit 2023

KOKO VIIKKO MONIPUOLISIA AKTIVITEETTEJA Kiipeilemme ja seikkailemme, hypimme trampoliineilla, temppuilemme ja harjoittelemme uusia taitoja taitoharjoittelutilassa,...

lue lisää