fbpx

Liikunnalliset ja rentouttavat pikkujoulut Kauppi Sports Centerissä

Kauppi Sports Center fatbike

Kauppi Sports Center

Suomen monipuolisin hyvinvointikeskus Tampereella Kaupin urheilupuiston kupeessa.

Liikunnalliset ja rentouttavat pikkujoulut Kauppi Sports Centerissä

Kun joulun juhlahumu lähestyy, on aika aloittaa suunnitelmat rentouttavien ja liikunnallisten pikkujoulujen järjestämiseksi työyhteisölle. Mikäpä olisi sen parempi paikka kuin Tampereen Kauppi Sports Center, hyvinvoinnin ja tapahtumien keskus. Tarjoamme monipuoliset puitteet ikimuistoisten pikkujoulujen järjestämiseen liikunnan ja rentoutumisen merkeissä.

Kokoustilat ja tapahtumatilat

Kauppi Sports Centerin upeat kokous- ja tapahtumatilat luovat täydelliset puitteet pikkujoulujen vietolle. Tilamme soveltuvat niin pienemmille ryhmille kuin suuremmillekin seurueille. Voitte valita tilan tunnelman ja koon mukaan, oli kyseessä sitten rennompi illanvietto tai tyylikäs illallinen. Tiimimme auttaa mielellään tilan valinnassa ja tarjoaa ammattitaitoisen palvelun suunnittelusta toteutukseen.

Ravintolapalvelut

Pikkujoulujen yhteydessä herkullisella ruualla ja juomalla on tärkeä rooli. Kauppi Sports Centerin ravintolapalvelut varmistavat, että jokainen juhlavieras saa nauttia maukkaista herkuista. Voitte valita tarjonnastamme monipuolisen buffetin, valmiin menukokonaisuuden tai räätälöidyn ruokailun toiveidenne mukaan. Ravintolassamme yhdistyy maukas ruoka ja viihtyisä ilmapiiri, joka tarjoaa täydellisen joulun tunnelman pikkujouluihin.

Liikuntapalvelut

Kauppi Sports Center on ylpeä valikoimastaan monipuolisia liikuntapalveluita. Pikkujoulujen aikana voitte järjestää vaikkapa yhteisen kuntosaliharjoituksen tai ryhmäliikuntatunnin. Tarjoamme myös mahdollisuuden järjestää erilaisia joukkuepelejä ja kilpailuja, jotka herättävät juhlafiilikset kaikissa juhlavieraissa. Liikunnallisen aktiviteetin avulla pikkujouluista saadaan rentouttava ja energinen tapahtuma, joka jää mieleen vielä pitkään juhlien jälkeen.

Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden hyödyntää Kauppi Sports Centerin upeaa luonnonläheistä ympäristöä. Voitte järjestää esimerkiksi patikointiretken kauniissa Kaupin urheilupuistossa tai nauttia yhteisestä ulkoiluhetkestä sähköfatbikeilla pyöräillen. Täällä voitte hengittää raikasta ilmaa ja nauttia luonnon tarjoamasta rauhasta joulun hulinan keskellä.

Tammikuinen arki voi tuntua haastavalta, mutta ikimuistoiset pikkujoulut Kauppi Sports Centerissä jäävät mieleen pitkäksi aikaa. Ota yhteyttä meihin, ja autamme suunnittelemaan juuri teidän tarpeisiinne sopivat liikunnalliset ja rentouttavat pikkujoulut. Annamme työtiimillenne mahdollisuuden nauttia yhdessäolosta ja ladata akkuja ennen uutta vuotta urheilullisessa ja rentouttavassa ympäristössä.

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Painonnosto, juoksusuora ja tatami osittain pois käytöstä 1-2.9.2023 Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi Sports...

lue lisää
Liikuntaleirit 2023

Liikuntaleirit 2023

KOKO VIIKKO MONIPUOLISIA AKTIVITEETTEJA Kiipeilemme ja seikkailemme, hypimme trampoliineilla, temppuilemme ja harjoittelemme uusia taitoja taitoharjoittelutilassa,...

lue lisää