fbpx

Liikunnalliset pikkujoulut Kauppi Sports Centerissä – nauti saunan lämmöstä ja aktiviteeteista

Kauppi Sports Center fatbike

Kauppi Sports Center

Suomen monipuolisin hyvinvointikeskus Tampereella Kaupin urheilupuiston kupeessa.

Liikunnalliset pikkujoulut Kauppi Sports Centerissä

Tampereella sijaitseva Kauppi Sports Center tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden viettää liikunnallisia pikkujouluja upeassa ympäristössä. Hyvinvoinnin ja tapahtumien keskus, joka sijaitsee Kaupin urheilupuiston läheisyydessä, tarjoaa monipuolisen kattauksen liikuntapalveluja, ravintolapalveluita, liikuntapäiväkotia ja tapahtumatiloja yrityksille ja yhteisöille. Kauppi Sports Centerissä yhdistyy luonnonläheisyys ja nykyaikainen infrastruktuuri, mikä tekee siitä täydellisen paikan järjestää ikimuistoisia pikkujouluja.

Liikunnan riemua monipuolisin aktiviteetein

Kauppi Sports Center tarjoaa pikkujoulujärjestäjille mahdollisuuden valita juuri sopivat aktiviteetit ryhmälleen. Voitte aloittaa päivän esimerkiksi osallistumalla ohjatulle ryhmäliikuntatunnille, jossa pääsette nauttimaan energisestä ja mukaansatempaavasta musiikista ammattitaitoisen ohjaajan johdolla. Tunnit tarjoavat vaihtoehdon kaikenikäisille ja eri kuntoisille osallistujille, joten jokainen voi löytää juuri itselleen sopivan liikuntamuodon.

Jos haluatte viettää saunailtaa on Kauppi Sports Centerin upeat saunakabinetit käytettävissänne. Voitte nauttia höyryävästä saunasta ihanan lämmön ja rentouttavien löylyjen myötä. Saunat ja suihkutilat ovat siistit ja modernit, ja ystävällinen henkilökuntamme on aina valmiina avustamaan tarvittaessa.

Perinteinen pikkujouluruokailu herkullisessa ympäristössä

Kauppi Sports Centerin ravintolapalvelut tarjoavat herkullista ja monipuolista ruokaa pikkujouluvieraille. Voitte nauttia perinteisistä jouluruoista tai valita vaihtoehtoisia herkkuja, jotka sopivat erityisruokavalioihin tai erilaisiin makumieltymyksiin. Ravintolan tilava ja viihtyisä ympäristö mahdollistaa mukavan illallishetken, jossa voitte nauttia ruoasta ja seurasta rennosti. Tarjoilut ovat mahdollista myös kattaa saunakabinetteihin illanvieton ajaksi.

Kauppi Sports Centerin järjestämät liikunnalliset pikkujoulut tarjoavat upean tilaisuuden nauttia aktiivisesta vapaa-ajasta yhdessä työtovereiden kanssa. Voitte valita juuri teidän ryhmälle sopivat aktiviteetit, liikkua ja rentoutua hyvinvointikeskuksen tiloissa sekä nauttia herkullista ruokaa. Kaikki tämä luonnonläheisessä ympäristössä, jossa hyvinvointi on kaiken keskipisteessä.

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Painonnosto, juoksusuora ja tatami osittain pois käytöstä 1-2.9.2023 Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi Sports...

lue lisää
Liikuntaleirit 2023

Liikuntaleirit 2023

KOKO VIIKKO MONIPUOLISIA AKTIVITEETTEJA Kiipeilemme ja seikkailemme, hypimme trampoliineilla, temppuilemme ja harjoittelemme uusia taitoja taitoharjoittelutilassa,...

lue lisää