fbpx

Kauppi Sports Centerin palvelut aktiiviseen elämäntapaan

Kauppi Sports Center fatbike

Kauppi Sports Center

Suomen monipuolisin hyvinvointikeskus Tampereella Kaupin urheilupuiston kupeessa.

Kauppi Sports Center: Tampereen johtava liikuntakeskus

Kauppi Sports Center on Tampereella sijaitseva johtava liikunnan, hyvinvoinnin ja tapahtumien kampus. Tarjoamme monipuolisia ja laadukkaita palveluita urheilijoille, kuntoilun harrastajille sekä kaikille, jotka tavoittelevat aktiivista elämäntapaa.

Kauppi Sports Center on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista laatua ja palvelua. Liikuntakeskuksemme ytimessä ovat modernit tilat ja varusteet, osaava henkilökunta sekä inspiroiva ja kannustava ilmapiiri. Haluamme luoda kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden nauttia liikunnasta ja urheilusta omalla tasollaan, oli kyse sitten huippu-urheilusta tai kuntoilusta.

Liikuntakeskuksen tarjoamat palvelut

Liikuntakeskuksemme tarjoaa monipuolisia palveluita, jotka vastaavat erilaisten asiakkaiden tarpeisiin ja mielenkiinnon kohteisiin. Meillä on laaja valikoima kuntosalilaitteita ja -välineitä, joiden avulla voit kehittää voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Kokeneet ja ammattitaitoiset ohjaajat ovat aina valmiita tukemaan harjoitteluasi ja auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Lisäksi tarjoamme ryhmäliikuntatunteja, joissa voit hikoilla ja nauttia yhteisestä liikunnasta muiden ihmisten kanssa. Olipa mielenkiintosi kohdistunut esimerkiksi kuntonyrkkeilyyn, pilatekseen tai kahvakuulan kaltaisiin lajeihin, meillä on varmasti sopiva tunti juuri sinulle. Pyrimme järjestämään monipuolisen ja vaihtuvan aikataulun, jotta saat valita juuri sinulle sopivan tuntivaihtoehdon.

Sähköfatbike: Täydellinen kulkupeli aktiiviseen elämäntapaan

Kauppi Sports Centerin tarjonnasta löydät myös huippulaatuiset sähköfatbiket, jotka ovat täydellinen kumppani aktiiviseen elämäntapaan. Sähköfatbikeilla voit tutustua Tampereen upeisiin maastoihin ja polkuihin helposti ja nauttia samalla ulkoilusta. Olitpa aloitteleva pyöräilijä tai kokenut fillaristi, meiltä löydät varmasti juuri sinulle sopivan sähköfatbiken.

Sähköfatbiket tarjoavat tehokkaan ja helpon liikkumisvaihtoehdon kaikenikäisille ja kuntoisille. Niiden avulla voit kokea vauhdin hurmaa ja nauttia luonnosta ilman suuria ponnisteluja. Sähköavustuksen ansiosta voit helposti valita polkemisen intensiteetin oman kunnon ja mieltymystesi mukaan. Sähköfatbiket tarjoavat loistavan mahdollisuuden aktiiviseen ja hauskaan liikkumiseen ympäri vuoden.

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Painonnosto, juoksusuora ja tatami osittain pois käytöstä 1-2.9.2023 Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi Sports...

lue lisää
Liikuntaleirit 2023

Liikuntaleirit 2023

KOKO VIIKKO MONIPUOLISIA AKTIVITEETTEJA Kiipeilemme ja seikkailemme, hypimme trampoliineilla, temppuilemme ja harjoittelemme uusia taitoja taitoharjoittelutilassa,...

lue lisää