fbpx

Löydä liikunnan ilo

Kauppi Sports Center fatbike

Kauppi Sports Center

Suomen monipuolisin hyvinvointikeskus Tampereella Kaupin urheilupuiston kupeessa.

Liikunnan ilo löytyy monipuolisista lajeista

Kauppi Sports Center haluaa tarjota asiakkailleen kattavan valikoiman erilaisia liikuntalajeja, jotta jokainen voi löytää oman ilonsa liikunnasta. Monipuolisuus on avain liikunnan ilon löytämiseen, ja tarjoamme laajan valikoiman lajeja, jotka sopivat kaikenikäisille ja eri kuntoisille.

Riippumatta siitä, oletko aloittelija tai kokenut urheilija, meillä on juuri sinulle sopiva liikuntalaji. Meidän tavoitteena on motivoida ja innostaa sinua liikkumaan, ja siksi tarjoamme lajeja eri kategorioista, kuten kiipeilystä, kuntosaliharjoittelusta sekä erilaisista pallopeleistä.

1. Löydä kehon ja mielen tasapaino pilateksella

Yksi meille tärkeä liikuntalaji on pilates, joka tarjoaa rauhallisen ja tasapainoisen tavan liikkua. Pilates ei ole pelkästään kehon harjoittamista, vaan se keskittyy myös mielen rauhoittamiseen ja stressin lievittämiseen. Pilateksen avulla voit parantaa notkeuttasi, vahvistaa lihaksiasi sekä parantaa kehonhallintaasi.

Tule osallistumaan pilatestunneillemme ja löydä sisäinen rauhasi sekä liikunnan ilo kanssamme. Meidän kokeneet ja ammattitaitoiset ohjaajat ohjaavat sinua vaihe vaiheelta, joten voit huoletta aloittaa pilateksen vaikka et olisi aiemmin harrastanut sitä. Anna kehollesi ja mielellesi ansaittua hyvinvointia ja tule nauttimaan pilateksen tarjoamista hyödyistä.

2. Energistä liikuntaa

Olitpa sitten aloitteleva kuntoilija tai kokenut liikkuja, tuntimme tarjoavat sinulle motivoivan ja energisen tavan liikkua. Tanssi, kuntotreeni, pyöräily, tai vaikka kahvakuula – meidän liikuntapalveluissa on jotain kaikille.

Ryhmäliikuntatunnit eivät ainoastaan tarjoa hauskaa ja motivoivaa liikuntaa, vaan ne myös antavat sinulle mahdollisuuden treenata yhdessä samanhenkisten ihmisten kanssa. Tule ja liity mukaan ryhmäliikuntatunneillemme ja nauti liikunnan ilosta yhdessä muiden kanssa. Motivoiva ilmapiiri ja ammattitaitoiset ohjaajamme auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

3. Kuntosaliharjoittelun tehokkuus

Kauppi Sports Center tarjoaa asiakkailleen moderneja ja monipuolisia kuntosalilaitteita, jotta voit harjoittaa kehoasi tehokkaasti ja monipuolisesti. Kuntosaliharjoittelun avulla voit kehittää lihasvoimaasi, lisätä kestävyyttäsi ja parantaa kehonhallintaasi.

Tule käyttämään hyväksesi meidän tilavaa ja hyvin varusteltua kuntosaliamme. Meidän koulutetut valmentajat auttavat sinua suunnittelemaan juuri sinulle sopivan harjoitusohjelman ja antavat sinulle ohjeita oikeaoppisista liikkeistä. Tarjoamme myös erilaisia kuntosaliryhmiä, joilla on kokeneet ohjaajat pitämässä sinusta huolta ja auttamassa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Anna liikunnalle mahdollisuus ja ota ensimmäinen askel kohti terveellistä ja aktiivista elämäntapaa. Kauppi Sports Center on sitoutunut tarjoamaan sinulle erinomaisen mahdollisuuden kokea liikunnan iloa. Olipa kyseessä pilates, ryhmäliikunta tai kuntosaliharjoittelu – meillä on juuri sinulle sopiva liikuntalaji. Tule tutustumaan tarjontaamme ja löydä oma tapasi nauttia liikunnasta ja pitää huolta kehostasi ja mielestäsi.

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Painonnosto, juoksusuora ja tatami osittain pois käytöstä 1-2.9.2023 Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi Sports...

lue lisää
Liikuntaleirit 2023

Liikuntaleirit 2023

KOKO VIIKKO MONIPUOLISIA AKTIVITEETTEJA Kiipeilemme ja seikkailemme, hypimme trampoliineilla, temppuilemme ja harjoittelemme uusia taitoja taitoharjoittelutilassa,...

lue lisää