fbpx

Miksi valita Kauppi Sports Center pikkujoulujen järjestyspaikaksi?

Kauppi Sports Center fatbike

Kauppi Sports Center

Suomen monipuolisin hyvinvointikeskus Tampereella Kaupin urheilupuiston kupeessa.

Miksi valita Kauppi Sports Center pikkujoulujen järjestyspaikaksi?

Kauppi Sports Center on Tampereen hyvinvoinnin ja tapahtumien keskus, joka tarjoaa täydellisen ratkaisun pikkujoulujen järjestämiseen. Tässä artikkelissa kerromme sinulle miksi meidät kannattaa valita pikkujoulujen juhlapaikaksi ja mitä ainutlaatuista meillä on tarjota.

Monipuoliset tilat ja palvelut

Kauppi Sports Centerin liikunnallinen ja luonnonläheinen ympäristö tarjoaa upeita kokous- ja tapahtumatiloja, jotka soveltuvat täydellisesti erilaisten pikkujoulujen järjestämiseen. Olit sitten suunnittelemassa rennompaa illanviettoa tai tyylikästä gaalatapahtumaa, meillä on tilat ja palvelut sopivaan tilanteeseen.

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen kattauksen liikuntapalveluja, joten voitte yhdistää pikkujoulujen juhlimisen vaikkapa joukkuelajien pelaamiseen tai yhteiseen kuntosaliharjoitteluun. Liikunnan ilo yhdistettynä pikkujoulujen juhlintaan tekee tilaisuudesta ikimuistoisen ja huolehtii samalla osallistujien hyvinvoinnista.

Ravintolapalvelut ja herkullinen ruoka

Kauppi Sports Centerin ravintolapalvelut huolehtivat pikkujoulujenne tarjoilusta. Meillä on tarjolla laaja valikoima herkullista ruokaa ja juomaa, joka tyydyttää niin perinteisiä kuin erityisruokavalioita noudattavia asiakkaita. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa teitä suunnittelemaan juuri teidän tarpeitanne vastaavan ruokalistan, joka nostaa pikkujoulujen tunnelman uudelle tasolle.

Voitte valita ravintolatilan juhlanne käyttöön ja antaa meidän hoitaa tarjoilun ja tunnelman luomisen. Ravintolamme tilat ovat viihtyisät ja soveltuvat niin pienempiin kuin suurempiin juhliin. Huolehdimme siitä, että pikkujoulunne sujuvat mutkattomasti ja tarjoilu on ensiluokkaista alusta loppuun asti.

Helposti saavutettava sijainti ja pysäköintimahdollisuudet

Kauppi Sports Center sijaitsee Tampereen Kaupin urheilupuiston kupeessa, ja meihin on helppo saapua niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Tarjoamme asiakkaillemme runsaasti pysäköintitilaa, joten huolehditte pikkujoulujen vieraista vaivattomasti.

Valitsemalla meidät pikkujoulujen juhlapaikkana, voitte olla varmoja siitä, että saapuminen ja lähteminen sujuvat sujuvasti. Vieraanne arvostavat vaivattomuutta ja pääsevät nauttimaan iltaanne täysin siemauksin ilman turhia huolia.

Ota yhteyttä ja varaa pikkujoulujen juhlapaikka ajoissa!

Edellä mainitut syyt tekevät Kauppi Sports Centeristä täydellisen valinnan pikkujoulujen järjestyspaikaksi. Tarjoamme monipuoliset tilat ja palvelut, herkullisen ruoan sekä helpon sijainnin ja pysäköintimahdollisuudet. Tulemme mielellämme auttamaan teitä suunnittelemaan unohtumattomat ja onnistuneet pikkujoulut!

Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja varaa pikkujoulujen juhlapaikka ajoissa. Yhdessä luomme unohtumattoman juhlatunnelman, josta teidän tiimijnne ja yhteisönne puhuvat vielä pitkään. Tervetuloa nauttimaan Kauppi Sports Centerin ainutlaatuisesta ilmapiiristä ja palveluista!

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Painonnosto, juoksusuora ja tatami osittain pois käytöstä 1-2.9.2023 Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi Sports...

lue lisää
Liikuntaleirit 2023

Liikuntaleirit 2023

KOKO VIIKKO MONIPUOLISIA AKTIVITEETTEJA Kiipeilemme ja seikkailemme, hypimme trampoliineilla, temppuilemme ja harjoittelemme uusia taitoja taitoharjoittelutilassa,...

lue lisää