fbpx

Miksi valita Kauppi Sports Centerin saunakabinetit pikkujoulujen viettoon

Kauppi Sports Center fatbike

Kauppi Sports Center

Suomen monipuolisin hyvinvointikeskus Tampereella Kaupin urheilupuiston kupeessa.

Upea sijainti ja luonnonläheinen ympäristö

Kauppi Sports Centerin saunakabinetit tarjoavat täydellisen paikan pikkujoulujen viettoon monipuolisen ja luonnonläheisen ympäristön keskellä Tampereen Kaupin urheilupuistoa. Keskuksen upea sijainti tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden nauttia kauniin luonnon läheisyydestä ja elämyksellisistä aktiviteeteista.

Saunakabinettien sijainti Kauppi Sports Centerissä mahdollistaa myös monipuolisen ohjelman pikkujouluihin. Voitte nauttia esimerkiksi sähköfatbike pyöräilystä luontopoluilla tai käydä pelaamassa salibandya tai seikkailemassa sisäseikkailupuistossa ennen saunomisen aloittamista. Upea luonto ja aktiivinen ympäristö tarjoavat täydelliset puitteet virkistäville pikkujouluille.

Monipuolinen ja viihtyisä saunaosasto

Kauppi Sports Centerin saunakabinettien valinta pikkujoulujen viettoon tarjoaa monipuolisen ja viihtyisän tilan, joka tyydyttää vaativimmatkin tarpeet. Saunakabinettien osasto on suunniteltu huolella ja tarjoaa mukavat puitteet rentoutumiseen ja juhlien viettoon.

Saunaosaston tilat on suunniteltu niin, että ne sopivat niin pieniin kuin suuriinkin ryhmiin. Saunakabinetit tarjoavat juuri sopivasti tilaa esimerkiksi työporukalle tai ystäväporukalle pikkujoulujen vieton järjestämiseen. Viihtyisässä ympäristössä on helppo rentoutua ja nauttia hyvästä seurasta. Saunan jälkeen voitte jatkaa juhlintaa viihtyisässä oleskelutilassa, jossa voitte nauttia virvokkeita, ruokaa ja hyvää seuraa.

Korkealaatuiset palvelut ja monipuoliset kokous- ja tapahtumatilat

Kauppi Sports Centerin saunakabinetit tarjoavat myös korkealaatuiset palvelut ja monipuoliset tilat muuhun toimintaan. Pikkujoulujuhlien lisäksi voitte hyödyntää keskuksen kattavia kokous- ja tapahtumatiloja, ravintolapalveluita sekä liikuntatiloja. Liikunnallisessa ja energisessä ympäristössä voitte järjestää esimerkiksi työpaikan virkistyspäiviä tai juhlia muita merkkipäiviä ja tapahtumia.

Kauppi Sports Centerin tilat ovat modernit ja tyylikkäät, ja niissä on huomioitu erilaiset tarpeet. Voitte järjestää esimerkiksi seminaareja, kokouksia tai yritystapahtumia keskuksen monipuolisissa ja muunneltavissa olevissa tiloissa. Ravintolapalvelut tarjoavat herkullista ja monipuolista ruokaa, joka täydentää kokous- tai juhlaohjelmaa. Kaikki tarvittava on siis saatavilla saman katon alta, mikä tekee järjestelyistä sujuvia ja vaivattomia.

Liikuntapalvelut kätevästi samassa kompleksissa

Kauppi Sports Centerin saunakabinetit tarjoavat myös kätevän sijainnin keskuksen monille muille palveluille. Voitte varata saunakabinetit käyttöönne ja samalla hyödyntää keskuksen muita palveluita, kuten Trampolin Park Wildia tai pyörävuokrauksta. Tämä tekee vierailustanne entistäkin kätevämpää ja joustavampaa. Kauppi Sports Centerin monipuoliset palvelut tuovat helpoutta ja monipuolisia vaihtoehtoja juhliinne.

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Painonnosto, juoksusuora ja tatami osittain pois käytöstä 1-2.9.2023 Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi Sports...

lue lisää
Liikuntaleirit 2023

Liikuntaleirit 2023

KOKO VIIKKO MONIPUOLISIA AKTIVITEETTEJA Kiipeilemme ja seikkailemme, hypimme trampoliineilla, temppuilemme ja harjoittelemme uusia taitoja taitoharjoittelutilassa,...

lue lisää