fbpx

Ota pikkujouluihin mukaan liikunnallista aktiviteettia Kauppi Sports Centerissä

Kauppi Sports Center fatbike

Kauppi Sports Center

Suomen monipuolisin hyvinvointikeskus Tampereella Kaupin urheilupuiston kupeessa.

Aktiivinen pikkujoulutapahtuma Tampereella

Oletko järjestämässä pikkujouluja ja etsit vaihtelua perinteiselle illalliselle? Haluaisitko yhdistää liikunnan ja hauskanpidon yhteen tapahtumaan? Etsimäsi ratkaisu löytyy Kauppi Sports Centeristä, Tampereen hyvinvointi- ja tapahtumakeskuksesta. Tarjoamme monipuolisia liikunnallisia aktiviteetteja, jotka tekevät pikkujouluistasi ikimuistoisen tapahtuman.

Tervetuloa Kauppi Sports Centeriin

Kauppi Sports Center sijaitsee kauniin kaupin urheilupuiston kupeessa Tampereella. Keskuksen ainutlaatuisessa liikunnallisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä pääset nauttimaan monipuolisista liikuntapalveluista ja upeista kokous- ja tapahtumatiloista. Lisäksi tarjoamme ravintolapalveluita, pyörähuollon, suksiliikkeen ja lääkärikeskuksen sekä toimitiloja yrityksille ja yhteisöille.

Liikunnallista iloa pikkujouluihin

Kauppi Sports Center tarjoaa laajan valikoiman liikunnallisia aktiviteetteja, jotka sopivat pikkujouluihin erinomaisesti. Tule viettämään aktiivista päivää työporukkasi kanssa ja nauti reippaasta ilmapiiristä. Voitte valita esimerkiksi ryhmäliikuntatunnin tai osallistua erilaisiin joukkuepeleihin.

Järjestämme myös erilaisia kilpailuja ja turnauksia, jotka tuovat pikkujouluihin mukavaa jännitystä ja yhdessäoloa. Olipa intohimosi sitten sulkapallo, jalkapallo, lentopallo tai kiipeily, meillä on tarjolla sopiva aktiviteetti kaikenlaisille ryhmille.

Virittäydy tunnelmaan hyvinvointikeskuksessa

Kauppi Sports Centerin hyvinvointikeskuksessa voit valmistautua pikkujouluihin rentouttavalla tavalla. Tarjoamme laajan valikoiman hyvinvointipalveluita, kuten kehonhuoltoa ja saunomista. Näiden avulla voit virittäytyä tunnelmaan ja rentoutua ennen iltaa täynnä hauskanpitoa ja liikuntaa.

Kauppi Sports Centerin tilat ovat moderneja ja viihtyisiä, joten pikkujouluihin saapuminen on vaivatonta ja miellyttävää. Tiloistamme löytyy myös ravintolapalvelut, joten voitte nauttia herkullisen aterian päivän aktiviteettien jälkeen.

Varaa aktiiviset pikkujoulusi nyt

Kauppi Sports Center tarjoaa upean ympäristön ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet pikkujouluihisi. Olemme täysin sitoutuneita tarjoamaan sinulle ja seurueellesi ikimuistoisen ja innostavan tapahtuman. Ota meihin yhteyttä ja varaa aktiiviset pikkujoulusi nyt! Tulemme varmasti luomaan unohtumattoman kokemuksen, joka saa kaikki puhumaan vielä pitkään tapahtuman jälkeen.

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Painonnosto, juoksusuora ja tatami osittain pois käytöstä 1-2.9.2023 Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi Sports...

lue lisää
Liikuntaleirit 2023

Liikuntaleirit 2023

KOKO VIIKKO MONIPUOLISIA AKTIVITEETTEJA Kiipeilemme ja seikkailemme, hypimme trampoliineilla, temppuilemme ja harjoittelemme uusia taitoja taitoharjoittelutilassa,...

lue lisää