fbpx

Paras paikka nauttia ruokaa ja treenata: Kauppi Sports Center

Kauppi Sports Center fatbike

Kauppi Sports Center

Suomen monipuolisin hyvinvointikeskus Tampereella Kaupin urheilupuiston kupeessa.

Ruoan ja treenin parhaat yhdistelmät

Kauppi Sport Centerin ravintola tarjoaa täydellisen yhdistelmän herkullista ruokaa ja upeita liikunta mahdollisuuksia. Haluamme tarjota asiakkaillemme paikan, jossa he voivat nauttia ravitsevasta ateriasta ennen liikuntaa, urheilun jälkeen tai vaikka vain rentoutumisen merkeissä. Ravintolamme on suunniteltu sopimaan täydellisesti aktiiviseen elämäntyyliin ja hyvinvointikeskuksemme tarjoamiin palveluihin.

Terveellinen ja monipuolinen ruokalista: Ravintola Kauppi Sports Center

Ravintolamme ruokalista on suunniteltu tukemaan terveellistä ja monipuolista ruokavaliota. Tarjoamme vaihtoehtoja erilaisiin ruokavalioihin ja tarpeisiin. Olipa kyse sitten kasvisruoasta, vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta tai proteiinipitoisista aterioista, meillä löydät varmasti jotain juuri sinulle sopivaa.

Laatua ja tuoreutta pidetään erityisen tärkeänä ravintolassamme. Käytämme raaka-aineina pääasiassa suomalaisia tuotteita ja panostamme sesongin parhaisiin raaka-aineisiin. Näin voimme taata ruokien maistuvuuden ja ravitsemuksellisen laadun. Tarjolla on valikoima herkullisia salaatteja, keittoja, smoothieita sekä erilaisia pääruokia ja välipaloja, jotka täyttävät niin ravitsemukselliset kuin makunystyröidenkin tarpeet.

Ravitseva ruoka ennen ja jälkeen treenin

Yksi ravintolan suurimmista vahvuuksista on sen sijainti Kauppi Sport Centerissä. Voit nauttia ruokaa ennen liikunnan alkua saadaksesi tarvittavaa energiaa ja voimaa suoritukseen. Tarjoamme vaihtoehtoja niin kevyisiin välipaloihin kuin monipuolisiin aterioihin, joissa yhdistyvät proteiini, hiilihydraatit ja terveelliset rasvat.

Treenin jälkeen on tärkeää tankata keho oikeanlaisilla ravintoaineilla palautumisen edistämiseksi. Ravintolassamme voit valita esimerkiksi proteiinipitoisen smoothien tai aterian, joka auttaa palautumaan ja täyttämään treenin jälkeiset ravinteiden tarpeet. Ammattitaitoinen keittiömme takaa laadukkaan ja ravitsevan ruoan, joka auttaa kehoasi palautumaan ja voimaan hyvin.

Odotamme innolla, että pääsemme tarjoamaan sinulle unohtumattomia ruokaelämyksiä Kauppi Sport Centerin ravintolassa. Tule tutustumaan monipuoliseen ruokalistaamme ja nauti herkullisista ruoista terveellisen ja aktiivisen elämän tueksi.

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Painonnosto, juoksusuora ja tatami osittain pois käytöstä 1-2.9.2023 Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi Sports...

lue lisää
Liikuntaleirit 2023

Liikuntaleirit 2023

KOKO VIIKKO MONIPUOLISIA AKTIVITEETTEJA Kiipeilemme ja seikkailemme, hypimme trampoliineilla, temppuilemme ja harjoittelemme uusia taitoja taitoharjoittelutilassa,...

lue lisää