fbpx

Pikkujouluideat Tampereella: Saunakabinetit ja liikunnalliset aktiviteetit

Kauppi Sports Center fatbike

Kauppi Sports Center

Suomen monipuolisin hyvinvointikeskus Tampereella Kaupin urheilupuiston kupeessa.

Kauppi Sports Center – Tampereen hyvinvointikeskus

Kauppi Sports Center on Tampereen Kaupin urheilupuiston kupeessa sijaitseva hyvinvoinnin ja tapahtumien keskus. Tarjoamme monipuolisia liikuntapalveluja sekä muita palveluita, jotka edistävät hyvinvointia ja aktiivista elämäntapaa. Keskuksen liikunnallinen ja luonnonläheinen ympäristö luo upeat puitteet erilaisiin aktiviteetteihin ja tapahtumiin. Olipa kyseessä yrityksen pikkujoulut tai muu tapahtuma, meiltä löytyy sopiva ratkaisu jokaiseen tarpeeseen.

Saunakabinetit – Rentoutusta ja yhdessäoloa

Pikkujoulut ovat loistava tilaisuus rentoutua ja viettää aikaa yhdessä työtovereiden kanssa. Kauppi Sports Center tarjoaa pikkujouluihin ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia saunakabinetin rauhasta ja tunnelmasta. Saunakabinetit tarjoavat viihtyisät puitteet rentoutumiselle ja yhdessäololle. Voitte nauttia saunan lämmöstä, vilvoitella ulkoilmassa ja viettää aikaa hyvässä seurassa. Saunakabinettivuokraukseen sisältyy tarvittavat varusteet ja oma rauha, joten voitte nauttia pikkujouluista juuri niin kuin haluatte.

Saunakabinetit ovat myös loistava vaihtoehto erilaisille kokouksille ja tapaamisille. Voitte yhdistää hyödyn ja nautinnon viettämällä työpalaverin tai muun tapaamisen saunakabinetissa. Rentouttavan saunomisen jälkeen voitte jatkaa keskusteluja rennommassa ilmapiirissä. Saunakabinetit tarjoavat inspiroivan ympäristön ja poikkeuksellisen kokemuksen, joka jää mieleen pitkään.

Liikunnalliset aktiviteetit – Vauhtia ja iloa pikkujouluihin

Pikkujoulut voivat olla myös aktiivinen ja energinen tapahtuma. Tarjoamme laajan valikoiman liikunnallisia aktiviteetteja, jotka sopivat niin pienille kuin suurille ryhmille. Olipa kyseessä kisailua ja vauhtia kaipaava porukka tai leikkimielistä yhdessäoloa suosiva ryhmä, meiltä löytyy vaihtoehto jokaiseen makuun.

Voitte esimerkiksi järjestää pikkujouluihin innostavan tunnin, kuten seikkailupuistoa tai fatbike pyöräilyä. Tarjoamme myös mahdollisuuden varata osaavat ohjaajat, jotka räätälöivät aktiviteetit toiveidenne mukaan. Liikunnalliset aktiviteetit lisäävät ryhmähengen kohentumista ja antavat lisäpotkua pikkujouluihin. Yhdessä liikkuminen ja hauskanpito luovat unohtumattomia hetkiä ja poikkeuksellista yhteishenkeä.

Jos pikkujoulusi kaipaa erityisempää ohjelmaa, tarjoamme myös mahdollisuuden järjestää erilaisia liikuntapelejä ja -kilpailuja. Voitte vaikkapa ottaa mittaa toisistanne jännittävissä kilpailulajeissa ja nähdä, kuka nousee voittajaksi. Tarjoamme monipuoliset puitteet erilaisten liikuntapelien järjestämiseen, joten voitte unohtaa perinteiset pikkujoulut ja kokea jotain uutta ja hauskaa yhdessä työtovereiden kanssa.

Olitpa sitten suunnittelemassa pikkujouluja yritykselle tai yhteisölle, Kauppi Sports Center tarjoaa laadukkaat ja monipuoliset puitteet onnistuneelle tapahtumalle. Saunakabinetit tarjoavat rentoutumista ja yhdessäoloa, kun taas liikunnalliset aktiviteetit tuovat vauhtia ja iloa pikkujouluihin. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen tapahtuma!

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Painonnosto, juoksusuora ja tatami osittain pois käytöstä 1-2.9.2023 Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi Sports...

lue lisää
Liikuntaleirit 2023

Liikuntaleirit 2023

KOKO VIIKKO MONIPUOLISIA AKTIVITEETTEJA Kiipeilemme ja seikkailemme, hypimme trampoliineilla, temppuilemme ja harjoittelemme uusia taitoja taitoharjoittelutilassa,...

lue lisää