fbpx

Pikkujoulujen järjestäminen Tampereella: Tyylikkäät tilat ja liikunnallinen ohjelma

Kauppi Sports Center fatbike

Kauppi Sports Center

Suomen monipuolisin hyvinvointikeskus Tampereella Kaupin urheilupuiston kupeessa.

Monipuoliset tilat pikkujoulujen järjestämiseen

Kauppi Sports Center on täydellinen paikka järjestää ikimuistoiset pikkujoulut Tampereella. Tarjoamme tyylikkäät tilat, jotka sopivat mainiosti niin pienille kuin suurillekin seurueille. Keskuksen upeat kokous- ja tapahtumatilat luovat juhliin sopivan juhlavan tunnelman. Voitte valita tilan koon ja sisustuksen tarpeidenne mukaan.

Tilojemme monikäyttöisyys mahdollistaa erilaisten ohjelmavaihtoehtojen järjestämisen. Voitte esimerkiksi järjestää perinteisiä pikkujoululeikkejä tai rentoutua yhdessä saunaillan merkeissä. Tarjolla on myös erilaisia ryhmäliikuntatunteja, kuten joogaa tai kehonhuoltoa. Ammattitaitoiset ohjaajamme auttavat teitä valitsemaan juuri teidän porukallenne sopivan aktiviteetin. Haluamme varmistaa, että pikkujoulut täyttävät kaikki toiveenne ja tarjoavat ikimuistoisia hetkiä työporukallenne.

Liikunnallinen ohjelma luo iloista yhdessäoloa

Pikkujoulujen järjestäminen Kauppi Sports Centerissä tarjoaa loistavan tilaisuuden yhdistää hauska yhdessäolo ja liikunnallinen ohjelma. Voitte esimerkiksi varata aikaa yhteisille pickleball peleille tai kiipeilylle. Aktiivisen illanvieton jälkeen voitte rentoutua saunassa ja nauttia maittavaa ruokaa ravintolassamme. Tampereen kauneimmat ulkoilumaastot tarjoavat myös loistavat puitteet ulkoiluun ja luonnosta nauttimiseen.

Liikunnallinen ohjelma pikkujoulujen aikana on erinomainen tapa virkistää mieltä ja kehoa samalla, kun vietätte aikaa kollegoidenne kanssa. Se luo yhteishenkeä ja tuo juhliin omanlaisensa, energisen tunnelman. Monipuolinen liikuntatarjontamme mahdollistaa kaiken ikäisille ja kuntoisille sopivan ohjelman. Olipa kyseessä sitten joogatunti tai joukkuelaji, meiltä löytyy vaihtoehtoja kaikille.

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Painonnosto, juoksusuora ja tatami osittain pois käytöstä 1-2.9.2023 Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi Sports...

lue lisää
Liikuntaleirit 2023

Liikuntaleirit 2023

KOKO VIIKKO MONIPUOLISIA AKTIVITEETTEJA Kiipeilemme ja seikkailemme, hypimme trampoliineilla, temppuilemme ja harjoittelemme uusia taitoja taitoharjoittelutilassa,...

lue lisää