fbpx

Pikkujoulut luonnossa – valitse Kauppi Sports Centerin tilat

Kauppi Sports Center fatbike

Kauppi Sports Center

Suomen monipuolisin hyvinvointikeskus Tampereella Kaupin urheilupuiston kupeessa.

Luonnonläheiset pikkujoulut Kauppi Sports Centerissä

Tampereen upea luonto tarjoaa täydellisen lähtökohdan viettää ainutlaatuiset ja ikimuistoiset pikkujoulut yhdessä työporukan kanssa. Kauppi Sports Centerin tilat tarjoavat loistavan paikan järjestää luonnonläheiset ja monipuoliset pikkujoulut, jotka jäävät varmasti mieleen pitkäksi aikaa.

Kokous- ja tapahtumatilat luonnon helmassa

Kauppi Sports Centerin valikoimasta löytyy upeita kokous- ja tapahtumatiloja. Voitte järjestää pikkujoulut modernissa ja viihtyisässä ympäristössä, jossa on panostettu laatuun ja toimivuuteen.

Keskuksen muuntuvat tilat tarjoavat tilaa suuremmillekin ryhmille ja on varustettu modernilla kokoustekniikalla. Tila on myös muunneltavissa tarpeidenne mukaan, joten voitte luoda juuri sellaisen ympäristön kuin pikkujouluillenne haluatte. Vaihtoehtoisesti voitte valita pienemmän ja intiimimmän tilan, jossa voi keskittyä rentouttavaan yhdessäoloon ja juhlintaan hyvän ruoan ja juoman kera.

Aktiivinen ohjelma ulkoilmassa

Kaupin urheilupuiston läheisyys tarjoaa upeat mahdollisuudet erilaisiin aktiviteetteihin ja ulkoiluun. Järjestämme pikkujouluihin räätälöityjä ulkoilmaohjelmia, jotka saavat osallistujat heittäytymään ja nauttimaan luonnosta. Voitte esimerkiksi lähteä yhdessä patikoimaan tai liikkumaan metsäpoluilla, tai mikäli haluatte vauhdikkaampaa toimintaa, voitte kokeilla fatbikella ajamista tai kiipeilyseikkailuja.

Luonnonläheinen ympäristö antaa mahdollisuuden rentoutua ja nauttia yhdessäolosta raikkaassa ilmassa. Ulkoilu ja liikkuminen myös virkistävät ja tuovat energiaa pitkän työpäivän jälkeen. Voitte yhdistää päiväänne aktiviteetteja kuten sähköfatbike pyöräilyä tai sauvakävelyä. Pikkujoulujen ohessa voitte myös hyödyntää kaikkia muita Kauppi Sports Centerin tarjoamia palveluita, kuten kulinaarisia elämyksiä ravintolassamme.

Valitse Kauppi Sports Centerin luonnonläheiset tilat pikkujoulujen järjestämiseen

Kauppi Sports Center tarjoaa täydelliset puitteet luonnonläheisten pikkujoulujen järjestämiseen. Laaja valikoima kokous- ja tapahtumatiloja, upeat ulkoilumahdollisuudet sekä monipuoliset palvelut takaavat ikimuistoisen pikkujoulukokemuksen. Me haluamme auttaa teitä luomaan unohtumattoman tapahtuman, joka vahvistaa työyhteisön yhteenkuuluvuutta ja tarjoaa virkistävän tauon arjen keskellä.

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Painonnosto, juoksusuora ja tatami osittain pois käytöstä 1-2.9.2023 Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi Sports...

lue lisää
Liikuntaleirit 2023

Liikuntaleirit 2023

KOKO VIIKKO MONIPUOLISIA AKTIVITEETTEJA Kiipeilemme ja seikkailemme, hypimme trampoliineilla, temppuilemme ja harjoittelemme uusia taitoja taitoharjoittelutilassa,...

lue lisää