fbpx

Pikkujoulutervehdykset sporttisella twistillä Kauppi Sports Center

Kauppi Sports Center fatbike

Kauppi Sports Center

Suomen monipuolisin hyvinvointikeskus Tampereella Kaupin urheilupuiston kupeessa.

Kauppi Sports Center toivottaa pikkujoulukauden tervetulleeksi

On jälleen se aika vuodesta, kun pikkujoulukauden juhlinta käynnistyy. Kauppi Sports Center haluaa toivottaa kaikki asiakkaansa lämpimästi tervetulleiksi viettämään hauskaa ja aktiivista pikkujoulua. Tarjoamme monipuolisia palveluita ja aktiviteetteja, jotka tuovat juhlaan oman urheilullisen twistinsä.

Energiset pikkujoulut liikuntakeskuksessamme

Kauppi Sports Centerin pikkujoulutervehdykset tarjoavat unohtumattoman kokemuksen sporttisella twistillä. Juhlat voivat alkaa vaikka energisoivalla ryhmäliikuntatunnilla, jossa yhdistyy musiikki, tanssi ja kuntoilu. Sopivaan tahtiin kohottava treeni tuo hymyn huulille ja luo iloisen ilmapiirin. Lisäksi voimme räätälöidä pikkujoulutapahtuman juuri teidän tarpeisiinne, oli sitten kyseessä pieni ystäväporukka tai suurempi yritysryhmä.

Pikkujoulujen ilo liikkeellä

Me Kauppi Sports Centerillä ymmärrämme aktiivisten elämäntapojen merkityksen, ja haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden yhdistää liikunnan ilo pikkujouluihin. Juhlahumuun voi tuoda erilaisia aktiviteetteja, kuten kiipeilyä tai liikuntaseikkailua. Tarjoamme myös mahdollisuuden järjestää pikkujoulutapahtuman yhteydessä esimerkiksi joukkuepelejä tai pieniä kisailuja, jotka tuovat mukaansatempaavaa kilpailuhenkeä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa suunnittelemaan ja toteuttamaan juuri teidän toiveidenne mukaisen tapahtuman, jossa yhdistyy hauskanpito ja liikunnan riemu.

Kauppi Sports Centerin pikkujoulutervehdykset tarjoavat unohtumattoman mahdollisuuden yhdistää liikunnan ilo ja juhlan riemu. Tule viettämään aktiivisia pikkujoulua liikuntakeskukseemme ja tuo sporttinen twisti perinteiseen juhlakauteen. Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi hankkimaan roppakaupalla joulufiilistä ja lisää energiaa!

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Painonnosto, juoksusuora ja tatami osittain pois käytöstä 1-2.9.2023 Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi Sports...

lue lisää
Liikuntaleirit 2023

Liikuntaleirit 2023

KOKO VIIKKO MONIPUOLISIA AKTIVITEETTEJA Kiipeilemme ja seikkailemme, hypimme trampoliineilla, temppuilemme ja harjoittelemme uusia taitoja taitoharjoittelutilassa,...

lue lisää