fbpx
Salaatti Kitchen & Cafe kauppi sports center

Kokki, Sporty World Oy, Kitchen & Cafe, Tampere

Avasimme tammikuussa 2023 uuden Kitchen & Cafe ravintolan Kauppi Sports Centeriin. Kauppi Sports Center on Suomen monipuolisin liikunta- ja hyvinvointikeskus Tampereen Kaupin urheilupuiston kupeessa. Keskuksen hallinnoimia palveluja ovat upea Well Gym -kuntosali, kolme monitoimikenttää, kuusi sulkapallokenttää, taitoharjoittelutila, ryhmäliikuntatila, kahvila- ja ravintola, useita neuvottelutiloja, 1000 hengen katsomo ja kaksi saunakabinettia, Trampolin Park, kiipeilyseinät, boulderointi sekä sisäseikkailupuisto. Lisäksi keskuksessa toimii vuokralla useita eri liikunta-alan toimijoita ja palveluntarjoajia.

Haemme nyt työhönsä intohimolla suhtautuvaa kokkia. Sinulta onnistuu sekä kylmän että lämpimän keittiön ruuan valmistus. Tarjontamme on monipuolinen ja pääset tekemään mm. kahvilatuotteita, ravintola-, kokous- ja edustustarjoiluruokia lautas- ja buffettarjoiluna. Työssäsi osallistut joustavasti kaikkiin ravintolan työtehtäviin.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista keittiötehtävistä. Kannat vastuun työstäsi ja intohimosi on pyrkiä aina erinomaiseen laatuun. Olet luonteeltasi positiivinen, ulospäin suuntautunut, joustava ja asiakaspalveluhenkinen alan ammattilainen. Et säikähdä työskentelyä kiireessä tai paineen alla.

Arvostamme laadukkaita raaka-aineita (kotimaisia ja kausituotteita) ja toivomme, että osaat hyödyntää satokausikalenteria hyvän ja laadukkaan ruuan valmistukseen. Pidämme freshistä ja laadukkaista raaka-aineista tehdyistä ruoista. Odotamme kokilta valmiutta valmistaa aterioita alusta loppuun asti. Toiveemme olisi, että keittiömme hyödyntäisi vain vähän pakastetuotteita.

Meille tärkeitä arvoja ovat:

– Liikunnan ilo
– Iloinen ja tyytyväinen asiakas
– Laadukas asiakaspalvelu
– Turvallinen ja viihtyisä liikuntapaikka
– Positiivinen työympäristö

Meille on tärkeää tuoda asiakkaille hymy huulille sekä antaa jokaiselle asiakkaalle mahdollisuus nauttia aidosta liikunnan ilosta. Meille ovat tervetulleita kaikki.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden luoda uutta, sekä työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi energisessä ympäristössä. Arvostamme sekä innokkuuttasi alaa kohtaan että palavaa halua kehittää omaa osaamistasi osana organisaatiotamme.

Tarjoamme työntekijöillemme erinomaiset liikunnalliset henkilökuntaedut sekä kattavan työterveyden.

Lue lisää Kauppi Sports Centeristä: kauppisportscenter.fi

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry@kauppisportscenter.fi.

Lisätiedot ja kysymykset puhelimitse: Sami Joru, p. 050 525 6114

  KAUPPI SPORTS CENTER

  Kuntokatu 17
  33520 Tampere

  Asiakaspalvelu:
  Puh: 050 390 5000
  Email:  info@kauppisportscenter.fi

  Info aukioloajat:
  Ma-Pe 08-21
  La-Su 09-21

  Maksuton pysäköinti 3h:
  Ilmoita autosi rekisteritunnus aulassa olevaan automaattiin

  KAUPPISPORTSCENTER.FI

  KUNTOSALI WELL GYM TAMPERE

  Kauppi Sports Center 2. ja 3. krs

  Asiakaspalvelu:
  Puh: 050 390 5000
  Email:  tampere@wellgym.fi

  Asiakaspalvelun aukioloajat:
  Ma–Su:
  Ma-Pe 08-21
  La-Su 09-21

  Kuntosalijäsenet kulkukortilla:
  Ma–Su:
  05-22
  Rakennuksesta tulee poistua klo 23 mennessä!

  WELLGYM.FI

  TRAMPOLIN PARK WILD

  Kauppi Sports Center
  3 krs.

  Asiakaspalvelu:
  Puh: 050 552 5000
  Email:  wild@trampolinpark.fi

  Aukioloajat:
  Ma-Pe 14-21
  La-Su 10-21

  Poikkeusaukioloajat:

  28.12-6.1
  Ma-Su 10-21

  TRAMPOLINPARK.FI