fbpx

Rentoudu ja juhli pikkujouluja Kauppi Sports Centerissä

Kauppi Sports Center fatbike

Kauppi Sports Center

Suomen monipuolisin hyvinvointikeskus Tampereella Kaupin urheilupuiston kupeessa.

Liikuntaa ja rentoutumista Kauppi Sports Centerissä

Tervetuloa Kauppi Sports Centeriin, Tampereen hyvinvointikeskukseen, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet liikuntaan, rentoutumiseen ja juhlien järjestämiseen. Sijaitsemme kauniin Kaupin urheilupuiston kupeessa, mikä luo liikunnallisen ja luonnonläheisen ympäristön päivittäiselle hyvinvoinnillesi. Olipa kyse sitten juhlien järjestämisestä, kokouspäivästä tai vain rentoutumishetkestä, meillä voit toteuttaa toiveesi.

Monipuoliset palvelut urheilun ja hyvinvoinnin parissa

Kauppi Sports Center tunnetaan laajasta valikoimasta liikuntapalveluita, upeista kokoustiloista, ravintolapalveluista sekä monista muista vastaavista aktiviteeteista. Täällä voit löytää kaiken tarvitsemasi yhdessä paikassa. Liikuntamme valikoima sisältää muun muassa kuntosalin, ryhmäliikuntatunteja, sisä- ja ulkokenttiä eri lajeihin sekä pyöräilymahdollisuuksia. Pystymme tarjoamaan räätälöityjä ohjelmia eri liikuntaryhmille ja yrityksille, jotta voitte saavuttaa omat tavoitteenne.

Ihana ympäristö juhliin ja kokouksiin

Olisiko aika juhlia seuraavaa tapahtumaa upeassa ympäristössä? Kauppi Sports Center tarjoaa tilavat ja modernit tilat erilaisten juhlien ja tapahtumien järjestämiseen. Oli kyseessä sitten pikkujoulut, syntymäpäiväjuhlat tai vaikkapa yrityksen virkistyspäivä, meidän tilat ovat muunneltavissa toiveidenne mukaan. Tarjoamme myös erinomaiset kokoustilat yritykselle ja yhteisölle, jossa voitte pitää tehokkaita ja inspiroivia palavereita.

Lisäpalveluita hyvinvointisi tueksi

Kauppi Sports Centerin palvelut eivät rajoitu ainoastaan liikuntaan ja tapahtumiin. Löydät meiltä myös monia muita palveluita, jotka voivat tukea hyvinvointiasi. Ravintolapalveluidemme avulla voit nauttia herkullisesta ja terveellisestä ruoasta, joka antaa sinulle energiaa päivän haasteisiin. Tarjoamme myös pyörähuoltopalveluita, joten voit pitää polkupyöräsi kunnossa ja nauttia raikkaista ulkoilupoluista. Lisäksi löydät meiltä myös liikuntapäiväkodin, lääkärikeskuksen sekä toimitiloja yrityksille ja yhteisöille.

Tule ja koe Kauppi Sports Centerin monipuolisuus

Kauppi Sports Center on täydellinen paikka rentoutumiseen, liikuntaan ja juhlintaan Tampereella. Monipuolisten palveluidemme avulla voit löytää juuri sinulle sopivan tavan viettää vapaa-aikaa tai järjestää ikimuistoisen tapahtuman. Kokeneet ja ystävälliset henkilökuntamme ovat aina valmiina auttamaan ja takaamaan sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen. Tervetuloa nauttimaan Kauppi Sports Centerin tarjonnasta ja parantamaan omaa hyvinvointiasi!

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Painonnosto, juoksusuora ja tatami osittain pois käytöstä 1-2.9.2023 Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi Sports...

lue lisää
Liikuntaleirit 2023

Liikuntaleirit 2023

KOKO VIIKKO MONIPUOLISIA AKTIVITEETTEJA Kiipeilemme ja seikkailemme, hypimme trampoliineilla, temppuilemme ja harjoittelemme uusia taitoja taitoharjoittelutilassa,...

lue lisää