fbpx

Seikkailua ja hauskanpitoa Tampereella – tutustu Kauppi Sports Centerin seikkailupuistoon

Kauppi Sports Center fatbike

Kauppi Sports Center

Suomen monipuolisin hyvinvointikeskus Tampereella Kaupin urheilupuiston kupeessa.

Seikkailua ja liikunnan iloa Tampereella

Tervetuloa tutustumaan Kauppi Sports Centerin upeaan seikkailupuistoon, jossa pääset kokemaan unohtumattomia seikkailuja ja hauskaa vapaa-ajanviettoa Tampereella. Kauppi Sports Center on upea hyvinvointikeskus, joka tarjoaa monipuolisia liikunta- ja urheilupalveluita urheilijoille ja kuntoilijoille.

Seikkaile korkeuksissa sisätiloissa

Kauppi Sports Centerin seikkailupuistossa voit kokea jännittävän seikkailun erilaisilla radoilla ja esteillä. Seikkailupuistossa on yli 70 erilaista rataa, joita voi kiertää haluamassa järjestyksessä ja josta löytyy haasteita kaiken tasoisille seikkailijoille. Olitpa sitten vasta-alkaja tai kokenut seikkailija, meillä on sopiva seikkailu juuri sinulle.

Seikkailupuistomme tarjoaa niin perinteisiä kiipeilyratoja kuin myös haastavampia esteitä ja köysiratoja. Voit testata tasapainoasi erilaisilla haasteradoilla ja kokeilla mihin rohkeutesi riittää . Tarjolla on myös erilaisia ratoja ja verkkoesteteitä, jotka haastavat motoriikkaasi, voimaa ja ketteryyttä.

Muut aktiviteetit ja palvelut

Kauppi Sports Centerin seikkailupuiston lisäksi tarjoamme laajan valikoiman muita aktiviteetteja ja palveluita. Voit esimerkiksi kokeilla seinäkiipeilyä ja boulderointia, hyppiä ja temppuilla Trampolin Parkissa, osallistua ryhmäliikuntatunneille, käydä kuntosalilla, tutustua Tampereen kaupunkiin ja luontopolkuihin pyöräillen vuokratulla sähköpyörällä, pelata sulkapalloa tai muita pallopelejä sekä nauttia Ravintola Kauppi Sports Centerin herkullisesta lounaasta tai päivällisestä.

Tule viihtymään ja pitämään hauskaa Kauppi Sports Centerin seikkailupuistoon ja nauti monipuolisista liikuntamahdollisuuksista Suomen upeimmassa hyvinvointikeskuksessa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään löytämään juuri sinulle sopivan aktiviteetin ja vastaa kaikkiin kysymyksiisi. Tervetuloa kokemaan unohtumattomia seikkailuja ja liikunnan iloa Kauppi Sport Centeriin!

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Painonnosto, juoksusuora ja tatami osittain pois käytöstä 1-2.9.2023 Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi Sports...

lue lisää
Liikuntaleirit 2023

Liikuntaleirit 2023

KOKO VIIKKO MONIPUOLISIA AKTIVITEETTEJA Kiipeilemme ja seikkailemme, hypimme trampoliineilla, temppuilemme ja harjoittelemme uusia taitoja taitoharjoittelutilassa,...

lue lisää