fbpx

Tanssia, liikuntaa ja hauskanpitoa – Pikkujoulut Kauppi Sports Centerissä

Kauppi Sports Center fatbike

Kauppi Sports Center

Suomen monipuolisin hyvinvointikeskus Tampereella Kaupin urheilupuiston kupeessa.

Tanssia, liikuntaa ja hauskanpitoa – Pikkujoulut Kauppi Sports Centerissä

Kauppi Sports Center, Tampereen johtava liikunnan, hyvinvoinnin ja tapahtumien kampus tarjoaa laajan valikoiman palveluita urheilijoille, kuntoilun harrastajille ja terveellistä ja aktiivista elämäntapaa tavoitteleville yksilöille. Vuoden odotetuin juhla, pikkujoulut, on taas nurkan takana, ja me Kauppi Sports Centerillä haluamme tarjota sinulle ainutlaatuisen ja unohtumattoman tapahtuman, jossa yhdistyvät tanssi, liikunta ja hauskanpito.

Kaikki alkaa tanssista. Tanssi on loistava tapa aktivoida keho ja mieli. Se sopii kaikille, oli sitten tanssin harrastaja tai vasta-alkaja. Pikkujoulujen aikana voit päästää sisäisen tanssijasi valloilleen ammattitaitoisten tanssinopettajiemme opastuksessa. Tanssiessa vapautat endorfiineja ja saat positiivisen energialatauksen, mikä auttaa sinua viihtymään ja nauttimaan pikkujoulujen tunnelmasta täysillä.

Toiseksi, liikuntaa kaikille. Haluamme, että pikkujoulut Kauppi Sports Centerissä ovat kaikille sopiva tapahtuma. Siksi tarjoamme laajan valikoiman liikuntamahdollisuuksia, jotka sopivat eri kunto- ja taitotasolle. Voit osallistua esimerkiksi ryhmäliikuntatunneille, kuten kehonhuoltoon tai laitepilatekseen, jotka tarjoavat mukavaa ja tehokasta treeniä. Jos haluat testata taitojasi jossakin lajissa, meillä on myös monipuolinen valikoima sulkapallo- ja pickleballkenttiä sekä sisäkiipeilyseinä. Liikunta pitää mielen virkeänä ja kehon terveenä, joten nauti pikkujouluista samalla kun pidät huolta itsestäsi.

Kolmanneksi, hauskanpitoa yhdessä. Pikkujoulut ovat loistava tilaisuus viettää aikaa yhdessä työkavereiden kanssa rennossa ja iloisessa ilmapiirissä. Kauppi Sports Centerin tilat tarjoavat viihtyisän ympäristön, jossa voitte rentoutua ja pitää hauskaa yhdessä. Järjestämme erilaisia ohjattuja aktiviteetteja ja pelejä, jotka tuovat iloa ja tiimihenkeä juhlaanne. Voitte myös rentoutua saunassa tai nauttia herkullista ruokaa ravintolassamme. Pikkujoulut Kauppi Sports Centerissä takaavat unohtumattoman tapahtuman, jossa voitte luoda vahvempia siteitä työkavereiden kanssa ja nauttia yhteisestä ajasta.

Tule mukaan pikkujouluihin Kauppi Sports Centerissä ja yhdistä liikunta, tanssi ja hauskanpito ikimuistoisella tavalla. Tarjoamme sinulle unohtumattoman juhlan, jossa voit rentoutua, viihtyä ja nauttia yhteisestä ajasta työkavereidesi kanssa. Kauppi Sports Center – me autamme sinua toteuttamaan unelmiasi aktiivisesta ja terveellisestä elämäntavasta. Tervetuloa!

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Painonnosto, juoksusuora ja tatami osittain pois käytöstä 1-2.9.2023 Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi Sports...

lue lisää
Liikuntaleirit 2023

Liikuntaleirit 2023

KOKO VIIKKO MONIPUOLISIA AKTIVITEETTEJA Kiipeilemme ja seikkailemme, hypimme trampoliineilla, temppuilemme ja harjoittelemme uusia taitoja taitoharjoittelutilassa,...

lue lisää