fbpx

Tee pikkujouluista unohtumaton Kauppi Sports Centerin avulla

Kauppi Sports Center fatbike

Kauppi Sports Center

Suomen monipuolisin hyvinvointikeskus Tampereella Kaupin urheilupuiston kupeessa.

Unohtumattomat urheilulliset pikkujoulut Kauppi Sports Centerissä 

Kauppi Sports Center tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden viettää unohtumaton pikkujoulutapahtuma urheilun ja liikunnan parissa. Tampereella sijaitseva liikuntakeskuksemme tarjoaa monipuolisia palveluita kaikille aktiivisen elämäntavan ystäville.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme elämyksiä, jotka jäävät mieleen. Pikkujoulukautena haluamme kutsua teidät juhlimaan kanssamme ainutlaatuisiin tiloihimme. Onko parempaa tapaa yhdistää liikunta ja juhlahumu? Uskomme, että pikkujoulut Kauppi Sports Centerissä tarjoavat unohtumattoman kokemuksen, jota ette tule katumaan.

Tervetuloa ainutlaatuisiin pikkujouluihin liikuntakeskuksessamme

Kauppi Sports Center on ylpeä voidessaan tarjota asiakkailleen täyden valikoiman loistavia palveluita pikkujoulujen järjestämiseen. Modernit tilamme ja ammattitaitoinen henkilökunta takaavat, että tapahtumasta tulee unohtumaton.

Voitte valita monista eri aktiviteeteista ja urheilulajeista, joita on tarjolla juhlanne ohjelman täydentäjäksi. Olipa kyseessä sitten joukkuepelit, kuten jalkapallo tai salibandy, tai vaikkapa yhteiset kuntotestit tai kuntosalikokeilut, meillä löytyy jotain jokaiselle. Laajan valikoimamme ansiosta pikkujoulut Kauppi Sports Centerissä mukautuvat helposti teidän toiveisiinne ja tarpeisiinne.

Meidän tavoitteemme on tarjota teille unohtumaton pikkujoulukokemus, joka yhdistää liikunnan iloa ja yhteisöllisyyttä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina auttamaan tapahtuman suunnittelussa ja toteuttamisessa, jotta te voitte keskittyä täysillä nauttimaan juhlahetkestä. Luodaan yhdessä Kauppi Sports Centerissä ikimuistoisia muistoja pikkujoulujen merkeissä.

Tervetuloa lämpimästi viihtymään ja juhlimaan kanssamme! Teemme kaikkemme, jotta teidän pikkujoulunne Kauppi Sports Centerissä olisivat unohtumattomat.

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Painonnosto, juoksusuora ja tatami osittain pois käytöstä 1-2.9.2023 Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi Sports...

lue lisää
Liikuntaleirit 2023

Liikuntaleirit 2023

KOKO VIIKKO MONIPUOLISIA AKTIVITEETTEJA Kiipeilemme ja seikkailemme, hypimme trampoliineilla, temppuilemme ja harjoittelemme uusia taitoja taitoharjoittelutilassa,...

lue lisää