fbpx

Tee vaikutus työporukkaan: Järjestä pikkujoulut Kauppi Sports Centerin upeissa tiloissa

Kauppi Sports Center fatbike

Kauppi Sports Center

Suomen monipuolisin hyvinvointikeskus Tampereella Kaupin urheilupuiston kupeessa.

Virkistävä ja unohtumaton pikkujoulutapahtuma

Kauppi Sports Center tarjoaa täydellisen paikan järjestää unohtumattomat pikkujoulut työporukallesi. Tampereen Kaupin urheilupuiston kupeessa sijaitseva hyvinvointikeskus tarjoaa monipuolisen kattauksen liikuntapalveluja ja upeita tiloja erilaisiin tapahtumiin. Pikkujoulut Kauppi Sports Centerin upeissa tiloissa takaavat ainutlaatuisen kokemuksen, joka jättää positiivisen vaikutuksen koko työporukkaan.

Keskus sijaitsee luonnonläheisessä ympäristössä, joka itsessään tarjoaa virkistävän tauon arjen kiireistä. Pikkujouluissa voi nauttia ulkoilusta ja yhdessäolosta Kaupin urheilupuiston kauniissa maisemissa. Tilat on suunniteltu tehokkaasti ja viihtyisästi, joten voitte keskittyä täysillä juhlimiseen ja hauskanpitoon. Kauppi Sports Centerin ravintolapalvelut takaavat myös herkulliset tarjoilut juhlan aiheen mukaan – oli kyseessä sitten perinteinen jouluateria tai moderni cocktailtilaisuus.

Monipuoliset ja muunneltavat tilat

Kauppi Sports Centerin upeat tilat tarjoavat mahdollisuuden luoda pikkujouluihin juuri haluamanne tunnelman. Keskuksen monipuoliset tilat soveltuvat niin pienille kuin suuremmillekin työporukoille. Voitte valita tilat juuri tarpeidenne mukaan ja suunnitella tapahtuman täysin oman visionne pohjalta.

Tilavat kokous- ja tapahtumatilat mahdollistavat erilaisten ohjelmanumeroiden järjestämisen. Voitte esimerkiksi järjestää pikkujouluihin toiminnallisia aktiviteetteja, kuten ryhmäliikuntatunteja tai liikunnallisia kilpailuja. Kauppi Sports Centerin ohjaajat ovat myös apunanne suunnittelemassa ja mahdollistamassa erilaisia ohjattuja aktiviteetteja tapahtumaanne. Voitte esimerkiksi järjestää liikuntaseikkailun tai nauttia rentouttavasta joogahetkestä pikkujoulujen ohessa.

Järjestä unohtumattomat pikkujoulut Kauppi Sports Centerissä

Kauppi Sports Center on täydellinen paikka järjestää upeat pikkujoulut työporukalle. Virkistävä ympäristö, monipuoliset tilat ja laadukkaat palvelut tarjoavat puitteet ikimuistoiselle juhlatapahtumalle. Vuokratessanne tilat meiltä, voitte olla varmoja siitä, että pikkujoulut sujuvat suunnitelmienne mukaisesti.

Ota yhteyttä Kauppi Sports Centeriin ja keskustele kanssamme pikkujoulusuunnitelmistanne. Autamme mielellämme järjestämään teille unohtumattomat pikkujoulut Kauppi Sports Centerin upeissa tiloissa. Juhlat, joiden vaikutus työporukkaan kestää pitkälle tulevaisuuteen!

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Painonnosto, juoksusuora ja tatami osittain pois käytöstä 1-2.9.2023 Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi Sports...

lue lisää
Liikuntaleirit 2023

Liikuntaleirit 2023

KOKO VIIKKO MONIPUOLISIA AKTIVITEETTEJA Kiipeilemme ja seikkailemme, hypimme trampoliineilla, temppuilemme ja harjoittelemme uusia taitoja taitoharjoittelutilassa,...

lue lisää