fbpx

Tutustu Kauppi Sports Centerin seikkailupuistoon – Tarjolla hauskaa ja liikunnallista aktiviteettia

Kauppi Sports Center fatbike

Kauppi Sports Center

Suomen monipuolisin hyvinvointikeskus Tampereella Kaupin urheilupuiston kupeessa.

Koe unohtumaton seikkailu Tampereella Kauppi Sports Centerin seikkailupuistossa

Kauppi Sports Center on tunnettu hyvinvointikeskus, joka tarjoaa monipuolisia palveluita urheilijoille, kuntoilijoille ja kaikille terveellistä ja aktiivista elämäntapaa arvostaville. Yksi hyvinvointikeskuksemme ylpeydenaiheista on Trampolin Park Wildin tiloissa oleva sisäseikkailupuisto, joka tarjoaa huimia ratoja ja jännittäviä kokemuksia lapsille ja aikuisille kuntotasosta riippumatta. Tule tutustumaan Kauppi Sports Centerin seikkailupuistoon ja aloita unohtumaton seikkailu!

Monipuolinen seikkailupuisto kaikille seikkailunhaluisille

Kauppi Sports Centerin seikkailupuisto tarjoaa yli 70 erilaista rataa jotka sopivat sekä aloittelijoille että kokeneemmille seikkailijoille. Seikkailupuistossa voit testata omia rajojasi ja tasapainoasi katon rajassa kulkevilla haastavilla radoilla tai edetä rauhallisesti omaan tahtiin nauttien ratojen monipuolisuudesta.

Seikkailu Kauppi Sports Centerin seikkailupuisto sopii erinomaisesti erilaisille ryhmille sekä yritysten tai ystäväporukoiden, virkistyspäiviin. Seikkailupuisto tarjoaa loistavan mahdollisuuden yhdistää hauskanpito ja liikunta, leillimielinen kilpailu ja haastava treeni unohtamatta itsensä ylittämisen kokemuksia.

Laadukkaat palvelut ja ammattitaitoinen henkilökunta

Kauppi Sports Center pyrkii aina tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista palvelua ja iloisen mielen. Meillä voit luottaa siihen, että kaikki seikkailupuistomme radat ovat turvallisia, huolella suunniteltuja ja testattuja. Kaikilla seikkailupuiston henkilökuntaan kuuluvilla on vahva ammattitaito, ja he ovat täällä auttamassa ja tukemassa sinua seikkailusi aikana. Voit siis rentoutua ja keskittyä nauttimaan haasteista, kun tiedät olevasi hyvissä käsissä.

Tervetuloa tutustumaan Kauppi Sports Centerin seikkailupuistoon ja kokemaan unohtumaton seikkailu Tampereella. Me lupaamme tarjota sinulle kokemuksia, jotka saavat sydämesi sykkimään ja hymyn huulillesi. Tule rohkeasti mukaan, löydä itsestäsi uusia taitoja ja luo muistoja yhdessä kanssamme!

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Painonnosto, juoksusuora ja tatami osittain pois käytöstä 1-2.9.2023 Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi Sports...

lue lisää
Liikuntaleirit 2023

Liikuntaleirit 2023

KOKO VIIKKO MONIPUOLISIA AKTIVITEETTEJA Kiipeilemme ja seikkailemme, hypimme trampoliineilla, temppuilemme ja harjoittelemme uusia taitoja taitoharjoittelutilassa,...

lue lisää