fbpx

Upea pikkujoulupaikka Tampereella – Kauppi Sports Center

Kauppi Sports Center fatbike

Kauppi Sports Center

Suomen monipuolisin hyvinvointikeskus Tampereella Kaupin urheilupuiston kupeessa.

Kauppi Sports Center tarjoaa upean pikkujoulupaikan Tampereella

Tampereen Kauppi Sports Center on täydellinen paikka järjestää unohtumattomat pikkujoulut yrityksellesi tai ystäväporukallesi. Tarjoamme monipuolisia palveluja ja upeita tiloja, jotka luovat juhliinne täydellisen tunnelman. Olipa tarpeesi sitten rentouttavaa illanviettoa, aktiivista liikuntaa tai herkullista ruokaa, meillä on kaikki mitä tarvitset täydellisten pikkujoulujen järjestämiseen.

Liikunnallista iloa ja luonnonläheistä tunnelmaa

Kauppi Sports Center sijaitsee Kaupin urheilupuiston kupeessa, joten voit nauttia upeasta luonnonläheisestä ympäristöstä samalla kun vietät pikkujouluja yrityksesi kanssa. Tarjoamme laajan valikoiman liikuntapalveluja, kuten fatbike pyöräilyä, kiipeilyä ja saunaosaston, joiden avulla voitte virkistäytyä ja rentoutua juhlien lomassa.

Upeat tilat ja monipuoliset palvelut

Olitpa suunnittelemassa pienimuotoista illanviettoa tai suurempaa juhlatapahtumaa, meiltä löytyy juuri sopivat tilat tarpeisiisi. Tarjoamme moderneja tapahtumatiloja, joissa voit järjestää unohtumattomat pikkujoulut. Ravintolapalvelumme takaa herkullisen ruokailuelämyksen, ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa käytännön järjestelyissä.

Kauppi Sports Centerissä on myös mahdollisuus järjestää erilaisia aktiviteetteja juhlien ohjelman täydentämiseksi. Voitte esimerkiksi osallistua yhdessä liikuntatunnille tai järjestää ystäväporukan välinen turnaus monitoimikentällämme. Ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii kaikesta, jotta te voitte viettää pikkujouluja huolettomin mielin, tietäen että kaikki on hoidettu upeasti.

Varaa upea pikkujoulupaikka nyt

Haluatko järjestää unohtumattomat pikkujoulut Tampereen parhaassa pikkujoulupaikassa? Ota yhteyttä Kauppi Sports Centeriin ja varaa tilamme jo tänään! Tarjoamme ainutlaatuisen yhdistelmän liikuntaa, luontoa ja upeita tiloja, jotka tekevät pikkujouluistanne ikimuistoiset. Meillä voit luottaa ammattitaitoiseen palveluun ja kaikinpuoliseen asiakastyytyväisyyteen. Tervetuloa nauttimaan upeasta pikkujoulupaikasta Tampereella!

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Painonnosto, juoksusuora ja tatami osittain pois käytöstä 1-2.9.2023 Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi Sports...

lue lisää
Liikuntaleirit 2023

Liikuntaleirit 2023

KOKO VIIKKO MONIPUOLISIA AKTIVITEETTEJA Kiipeilemme ja seikkailemme, hypimme trampoliineilla, temppuilemme ja harjoittelemme uusia taitoja taitoharjoittelutilassa,...

lue lisää