fbpx

Vietä unohtumattomat liikunnalliset pikkujoulut Kauppi Sports Centerin tiloissa

Kauppi Sports Center fatbike

Kauppi Sports Center

Suomen monipuolisin hyvinvointikeskus Tampereella Kaupin urheilupuiston kupeessa.

Kauppi Sports Centerin monipuoliset tilat ja palvelut pikkujouluihin

Kauppi Sports Center tarjoaa unohtumattoman vaihtoehdon liikunnallisille pikkujouluille Tampereella. Hyvinvointikeskuksemme sijaitsee upeassa Kaupin urheilupuistossa, ja sen monipuoliset tilat ja palvelut tarjoavat täydellisen ympäristön liikunnalliseen juhlintaan. Olitpa sitten pienempi ryhmä tai suurempi seurue, meillä on juuri sinulle sopivat tilat ja aktiviteetit juhlan onnistumiseksi.

Keskuksemme liikunnallinen ja luonnonläheinen ympäristö tarjoaa upeat puitteet erilaisille liikuntapalveluille. Voitte esimerkiksi nauttia yhteisestä liikuntahetkestä esimerkiksi ryhmäliikuntatunneillamme tai rentoutua saunakabinetissa. Ravintolapalvelumme tarjoavat herkullisen cateringin juhlatunnelman täydentämiseksi. Järjestämme myös erilaisia tapahtumia, kuten turnauksia ja kilpailuja, joihin voitte osallistua ja luoda yhteishenkeä.

Liikunnalliset pikkujoulut erilaisille ryhmille

Kauppi Sports Centerin monipuolisten tilojen ansiosta voimme tarjota liikunnallisia pikkujouluja erilaisille ryhmille. Olittepa sitten työporukka, ystävät tai perhe, meiltä löydätte sopivan ratkaisun. Tarjoamme tiloja ja aktiviteetteja pienempiäkin porukoita varten, kuten saunatiloja ja ryhmäliikuntatunteja. Suurempien seurueiden kanssa voimme järjestää turnauksia ja kilpailuja, joissa voitte kilpailla ja pitää hauskaa yhdessä.

Varaa unohtumattomat liikunnalliset pikkujoulut Kauppi Sports Centeristä

Kauppi Sports Center on täydellinen paikka järjestää unohtumattomat liikunnalliset pikkujoulut Tampereella. Tarjoamme monipuoliset tilamme ja palvelumme juhlanne onnistumiseksi. Voitte nauttia liikunnallisista aktiviteeteista, herkullisesta ravintolasta ja tyylikkäistä tiloista, kaikki saman katon alla. Oli ryhmänne koko mikä tahansa, meiltä löydätte sopivan ratkaisun pikkujoulujenne järjestämiseen. Ota yhteyttä ja varaa taatusti ikimuistoiset pikkujoulut Kauppi Sports Centeristä.

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Painonnosto, juoksusuora ja tatami osittain pois käytöstä 1-2.9.2023 Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi Sports...

lue lisää
Liikuntaleirit 2023

Liikuntaleirit 2023

KOKO VIIKKO MONIPUOLISIA AKTIVITEETTEJA Kiipeilemme ja seikkailemme, hypimme trampoliineilla, temppuilemme ja harjoittelemme uusia taitoja taitoharjoittelutilassa,...

lue lisää