fbpx

Yhdistä pikkujoulut liikuntaan Kauppi Sports Centerin tiloissa

Kauppi Sports Center fatbike

Kauppi Sports Center

Suomen monipuolisin hyvinvointikeskus Tampereella Kaupin urheilupuiston kupeessa.

Yhdistä pikkujoulut liikuntaan Kauppi Sports Centerin tiloissa

Tampereen Kaupin urheilupuistossa sijaitseva Kauppi Sports Center tarjoaa täydellisen paikan yhdistää pikkujoulut liikunnalliseen ja viihtyisään ympäristöön. Kun haluat järjestää unohtumattomat pikkujoulut, jotka poikkeavat perinteisistä juhlista, meillä on tarjota sinulle monipuolisia vaihtoehtoja. Kokous- ja tapahtumatilamme luovat sopivan ympäristön rentoutumiseen ja hauskanpitoon työporukan kesken. Miksi tänä vuonna et yhdistäisi pikkujouluja liikuntaan ja hyvinvointiin? Tutustu tarjoamiimme mahdollisuuksiin ja varaa unohtumaton tapahtuma meidän tiloissamme.

Tilaustapahtumat ja monipuoliset liikuntapalvelut

Me, Kauppi Sports Centerissä tiedämme kuinka tärkeää on tarjota asiakkaillemme monipuolisia tilaisuuksia. Kun järjestät pikkujouluja yrityksellesi, haluat varmasti tarjota jotain erilaista ja ikimuistoista. Meidän tiloissamme tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet liikuntaan, jotta voitte nauttia pikkujouluista eri tavalla. Voitte valita esimerkiksi ryhmäliikuntatunteja, jooga- tai pilatesharjoituksia tai jopa kokeilla uutta lajia, kuten seinäkiipeilyä tai pickleballia. Yhdessä sovitte, millaista toimintaa haluatte juhliinne.

Voitte myös nauttia hyvinvointipalveluistamme, kuten rentouttavista kehonhuolloista ja saunomisesta. Tarjoamme myös räätälöityjä paketteja, jotka sisältävät liikunnan lisäksi esimerkiksi ravintolapalveluita ja virvokkeita. Juhlat voi yhdistää esimerkiksi valmiin buffetruokailun tai illallisen kanssa, josta vastaa ammattitaitoinen ravintolatiimimme. Voimme myös tarjota erilaisia vaihtoehtoja erikoisruokavalioita noudattaville ja huomioida erityistoiveet, jotta kaikki voivat nauttia juhlasta parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Tilaa unohtumattomat pikkujoulut

Me Kauppi Sports Centerissä olemme ylpeitä monipuolisista tiloistamme, jotka mahdollistavat unohtumattomien pikkujoulujen järjestämisen. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat ja modernit tilat, joissa voitte viettää mieleenpainuvat juhlat. Kokous- ja tapahtumatiloissamme on tarvittava varustus valmiina, ja tiimimme auttaa teitä suunnittelemaan ja toteuttamaan juhlat aivan toiveidenne mukaisesti. Voitte rentoutua ja nauttia juhlasta, kun me hoidamme käytännön järjestelyt.

Ota yhteyttä meihin jo tänään ja tee pikkujouluista unohtumattomat. Tarjoamme monipuolisia liikunta- ja hyvinvointipalveluja sekä ammattitaitoista tapahtumajärjestelyä. Juhli kanssamme, Kauppi Sports Centerissä, ja kokeile jotain uutta ja erilaista pikkujouluihin. Tarjoamme teille ja tiimillenne ikimuistoisen juhlan, jonka ainutlaatuisuutta ei voi ylittää. Tervetuloa Kauppi Sports Centeriin!

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Tiedote Well Gym 1.9.-2.9.2023

Painonnosto, juoksusuora ja tatami osittain pois käytöstä 1-2.9.2023 Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi Sports...

lue lisää
Liikuntaleirit 2023

Liikuntaleirit 2023

KOKO VIIKKO MONIPUOLISIA AKTIVITEETTEJA Kiipeilemme ja seikkailemme, hypimme trampoliineilla, temppuilemme ja harjoittelemme uusia taitoja taitoharjoittelutilassa,...

lue lisää